Een paar maanden later.

Bill POV.

Ik weet dat ik een paar maanden terug een vreselijke fout heb gemaakt door Tom te zoenen. Nu probeer ik contact te zoeken, maar reageert hij gewoon niet. Hij heeft blijkbaar tegen mijn baas gezegd dat hij voorlopig niet met mij wilt samenwerken waardoor ik bijna mijn baan kwijt was. Dan denk ik dat ik goed genoeg ben in kleding ontwerpen om zelf wat op te zetten, maar voordat ik daar geld mee verdien ben ik ook weer even verder, dus ik ben blij dat ik mijn baan toch nog heb.

Wanneer ineens de telefoon gaat neem ik op. "Hallo meneer. Meneer Kaulitz en z'n vrouw hebben een auto ongeluk gehad en uw naam staat op de papieren die ik hier heb," zegt de vrouw.

"Wacht, ze leven toch nog wel?" Vraag ik gelijk.

"Ja, oh sorry, ik snap dat u gelijk van het eerste uitging. Ik had gelijk moeten zeggen dat ze in het ziekenhuis moeten verblijven de komende tijd waarin u de zorg op de kinderen zou moeten nemen," zegt de vrouw en het verbaasd mij dat Tom dat nog niet heeft aangepast.

"Ehm, okay, dat is goed," zeg ik dan maar.

"Okay. Shelley en haar zusje Gretha worden deze middag bij je gebracht," zegt de vrouw.

"Is goed," zeg ik waarna ik ophang. Er is nog zoveel wat ik dan voor deze middag moet doen om mijn appartement kindvriendelijk te maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh my god!!
    Arme Tom!!
    Die heeft nooit veranderd dat de kinderen naar Bill moeten als er wat is

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen