Bill POV.

"Sorry pap, mam, ik kan zoveel geld niet uitlenen," zeg ik.

"Je bent beroemd. Natuurlijk kun je dat!" Roept mijn moeder uit en ik besef dat ze nog geen eens naar hun kleinzoon en toekomstige kleinkind hebben gevraagd. Dat draagt echt bij om je geliefd te voelen door je ouders, dus niet.

"Ik heb nog geen jarenlange carrière. Ik heb een single en heb in een voorprogramma gestaan, daar wordt je nog niet rijk genoeg van. Ik moet nog een album maken en een eigen tour krijgen, dan verwacht ik pas echt goed te kunnen cashen," zeg ik.

"Geef ons gewoon die 100.000 euro. We hebben dat geld nodig!" Roept mijn moeder.

"Waarom zoveel, wat hebben jullie nu weer gedaan?" Vraag ik.

"Dure dingen gekocht, toen we hoorde dat jij beroemd was wisten we dat we het zouden kunnen veroorloven," zegt mijn vader en ik schud even met mijn hoofd.

"Mijn geld is niet jullie geld," zeg ik.

"En van wie z'n geld teerde jij toen je nog klein was!" Roept mijn moeder waarna ik de deur zonder pardon kwaad dichtsla. Dit is toch niet te geloven! Ik loop gelijk naar Tom toe en sla mijn armen om hem heen.

"Schat, wat is er?" Vraagt Tom bezorgd.

"Had jij ook last van familieleden die dachten dat je hen wel veel geld zou kunnen geven? Die leken te denken dat jouw geld dat van hun was?" Vraag ik zachtjes terwijl ik hoor dat mijn ouders op de voordeur bonken.

"Eigenlijk niet," bekent Tom terwijl hij naar de hal kijkt.

"Dat zijn mijn ouders. Ze willen 100.000 euro en dan denken ze dat ik dat geld nu al kan geven," zeg ik zachtjes en Tom wrijft over mijn rug.

"Waren ze altijd al zo?" Vraag ik en ik knik langzaam, het is ook niet voor niks dat we jaren geen tot amper contact hebben gehad, maar toch hoop je dat er eens een moment komt dat ze zouden tonen dat ze wel echt van mij hielden, maar dat moment is er nooit gekomen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Die opmerking van die moeder is laag!
  Je geeft je kinderen alles zonde later de rekening te geven!
  Arme Bill! Ben blij dat Tom er is

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, het zou wat zijn geweest als Tom op dat moment nog in Amerika zou zitten. Gelukkig kan hij er nu voor Bill zijn❤️

   3 weken geleden
  • Luckey

   Ja en tips en alles geven
   Hij zit er al wat langer in

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is zeker zo:)Dat helpt Bill wel:)

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen