Bill POV.

Ik kijk Tom hoopvol aan, want ik wil het echt heel graag en voor mij is Tom de perfecte kandidaat nu ik niet meer aan die one night stands doe.

"Bill, is het daar niet wat te vroeg voor?" Vraagt Tom.

"Maar Tomi, ik wil het graag. Ik weet dat mijn lichaam het kan volhouden, want dat heeft mijn laatste zwangerschap bewezen," zeg ik zachtjes.

"Okay, maar er zijn voorwaarden en als je daaraan kunt voldoen ben je hopelijk binnen een half jaar zwanger," zegt Tom waarna ik hem gelijk een knuffel geef.

"Dank je Tomi," zeg ik.

"Je hebt mijn voorwaarden nog niet gehoord," zegt Tom en ik bloos even.

"Ehm, ga je gang," zeg ik.

"Het moet geen poging zijn om mij terug te krijgen," begint Tom.

"Dat is het niet, echt niet," zeg ik. Ik wil Tom graag weer daten, maar daar ga ik geen plannetjes voor opzetten. Vroeger misschien, maar nu niet meer.

"Okay, mooi zo. Verder wil ik dat je Mascha, Caden en Brandon de aandacht blijft geven die ze verdienen," zegt Tom.

"Natuurlijk. Ik ben niet meer zo dat ik mij maar op één ding wil focussen en het andere vergeet," zeg ik en Tom knikt even.

"Verder wil ik ook niet dat je mij als zaaddonor ziet, want ik ga gewoon de vader zijn. Ik zou niet eens kunnen functioneren als ik wist dat ik een kind had, maar geen vader zou mogen zijn," zegt Tom.

"Natuurlijk, jij bent gewoon de vader en dat mag je ook zijn, zelfs wanneer we niet meer in één huis wonen," zeg ik en Tom knikt even.

"Oh, en Bill, ik wil dat je dit om de juiste redenen doet, je mag erover nadenken om dat mij te laten weten," zegt Tom en ik knik. Naar mijn mening doe ik het ook voor de juiste redenen, maar hoe overtuig ik Tom daarvan?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Succes met overtuigen meneer bill

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen