Tom POV.

De volgende dag is het in de middag tijd om Jennie en Thiago weer op te halen. "Voel je, je wel goed genoeg Tomi? Ik wil het liever niet, maar als het moet haal ik ze wel op," zegt Bill.

"Het is okay. Ik red het wel," stel ik Bill gerust en ik ga liefdevol met mijn hand over z'n wang. "Ik zie je zo weer," zeg ik en Bill knikt waarna ik hem een kusje geef om daarna naar het huis van Clay te vertrekken.Eenmaal daar aangekomen druk ik op de bel en niet veel later doet Clay de deur open. "Hoe was het?" Vraag ik.

"Het was gezellig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd een voorkeur voor Thiago had, mede omdat hij een jongen is en ik hem gewoon beter begrijp, maar na jou woorden probeerde ik het ook beter te doen met Jennie en zij is echt een lieverd," zegt Clay.

"Dat kon ik je gelijk al zeggen," zeg ik en ik schud even met mijn hoofd. Ik kan niet geloven dat Clay een voorkeur voor Thiago had, ook al lijkt dat nu wel te zijn opgelost.

"Ik hoorde trouwens van Bill toen ik hem belde dat je zwanger bent. Gefeliciteerd," zegt Clay.

"Dank je," zeg ik en ik leg mijn hand even op mijn buik.

"Zou het wat zijn als Bill als mijn draagmoeder zou fungeren? Ik wil ook zo graag nog een kindje," zegt Clay.

"Bill en ik zijn niet jouw persoonlijke draagmoeder Clay. De enige reden dat Thiago er is, is omdat je Bill hebt verkracht. Je mag blij wezen dat Bill toendertijd heeft besloten jou wel in het leven van Thiago te betrekken, want dat had ook anders kunnen lopen. Zou je nu alsjeblieft Jennie en Thiago willen halen?" Vraag ik, want dan kan ik tenminste naar huis.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Is wel de waarheid meneer clay
  Wees blij dat je zoon mag zien
  Want de bewijzen hebben ze wel om anders te laten lopen!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat zeker. Als Tom en Bill niet zo lief waren zat Clay nu in de gevangenis🤐

   3 weken geleden
  • Luckey

   Jip dus niet te veel eisen stellen meneertje

   3 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, nee, dat kan ie inderdaad beter niet doen:P

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen