Bill POV.

De volgende dag arriveren mijn ouders en ook Tom z'n moeder en stiefvader. "Wat ben ik blij dat jullie er zijn," zeg ik en ik voel de tranen achter mijn ogen prikken.

"Ach lieverd," zegt mijn moeder en ze neemt mij in d'r armen. "Het is zwaar he," zegt ze en ik knik even terwijl zachte snikken mijn mond verlaten. "Het komt wel weer goed," zegt mijn moeder en ik knik langzaam. Op een dag, maar wanneer?

"Ik ben zwanger," fluister ik, normaal had ik dat nu nog niet verteld, maar ik denk dat, dat nu wel belangrijk is om te vertellen.

"Wat ingewikkeld allemaal he lieverd," zegt ze en ik knik even. "Weet je wat, ik ga met Tom z'n moeder koken. Neem jij gewoon even rust," zegt mijn moeder.

"De kinderen zijn er ook nog," zeg ik.

"Probeer jezelf gewoon even niet teveel te belasten," zegt mijn moeder en ik knik even.

"Ik ga mijn best doen," zeg ik en mijn moeder knikt waarna ik langzaam naar boven loop en de kamer van Timothy op een kier open.

Ik zie Nancy op bed bij Erik met wat speelgoed spelen terwijl Timothy de tweeling aan het verschonen is. "Ja lieverd, papa houdt van je," zegt Timothy en ik glimlach even. Ik had niet gedacht dat Timothy als papa al zo volwassen zou kunnen zijn, maar hij doet het echt goed voor iemand van zijn leeftijd. Zelfs sommige volwassen ouders kunnen nog van hem leren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief !!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen