Foto bij Hoofdstuk 26

Ik had besloten op te ruimen en schoon te maken, vooral de badkamer en het bed. Ik wil niet weten wat daar allemaal gebeurd is de laatste maand, dus probeer mijn gedachten daar van af te zetten.
Ik vond een boel drankflessen die ik regelrecht leeg gegoten heb in de gootsteen, jammer jo Harry. Het doet mij niet veel om zijn drank weg te gieten, want elke keer als hij drinkt, wordt hij een mega klootzak.
Als ik eenmaal alles schoon heb, het bed opnieuw heb opgemaakt, Harry zijn platen netjes heb opgeruimd in 1 van de kasten, plof ik op de bank. Ik kijk over het park heen en geniet van het uitzicht, het is zo mooi. Ik heb dit zeker gemist, ook de vrijheid en privacy. Niet het zusje van Lou aan mijn arm te hebben hangen en de ogen van haar ouders op mij te voelen. Hoe lief ze ook zijn, ik ben zo blij met deze plek.
Mijn lichaam ontspant eindelijk, ik sluit mijn ogen en zak wat dieper weg in de heerlijke bank. Maar niet heel veel later schieten mijn ogen open als ik de deur open en dicht hoor gaan, als ik omhoog kijk en ik zie dat Harry binnen komt, laat ik mij met een kreun weer vallen. Niet hem, niet nu....

Ik hoor Harry door het appartement lopen en dan krijg ik een heerlijk idee, ik spiek voorzichtig over de rand van de bank en ik zie hem dichterbij komen. Hij is zich er totaal niet van bewust dat ik hier ook ben, hij is dronken en aan zijn ogen te zien, misschien wel meer dan alleen dronken.
Ik wacht tot ik hem nog een passen hoor zetten en dan kom ik met een kreet omhoog. Harry schrikt zo dat hij naar achteren valt en tegen een rare piep slaakt. Ik kan niets anders dan hem kei hard uitlachen, ik geniet van zijn gezicht die geschokt staat.
"Dat krijg je ervan als je zonder kloppen een appartement in komt, waar je niet thuis hoort." Maar de glimlach druipt van mijn gezicht als Harry zijn blik op mij richt en ik zie dat hij niet zo van de wereld is als ik dacht.

"You are dead...."

Mijn hart slaat over als ik de diepe grom uit zijn keel hoor en ik verstijf van schrik als hij snel en soepel omhoog komt. Hij trekt mij van de bank af en hij grijpt mijn gezicht hardhandig vast, maar niet zo dat het echt pijn doet. Hij trekt mij dichter bij en duwt mijn gezicht dicht bij, onze neuzen raken elkaar bijna en ik durf geen adem meer te halen.
Ik kijk hem aan in zijn groene ogen, die gevaarlijk twinkelen. Ik schrik van het gevoel wat door mij heen raast als hij mij aankijkt, wat was dat? Een orkaan van vleermuizen in mijn buik?

"What the fuck June?" Ik staar hem alleen maar aan, terwijl zijn blik over mijn gezicht glijdt. "Flik dit niet nog eens, het zal je berouwen." Dan laat hij mij los en ik snak naar adem, de lucht nu pas missend. We kijken elkaar even boos aan, terwijl Harry duidelijk zijn best doet zichzelf in te houden.
"Ik vond dat je het verdiende, je bent namelijk een mega klootzak, dickhead." Dan hoor ik hem grinniken, terwijl hij op de bank ploft.
"Kom," ik kijk naar achteren en zie dat hij mij met zijn hand wenkt. Ik trek een wenkbrauw op en laat een spottend lachje horen, "je dacht toch niet dat ik bij jou op de bank wil liggen he?" Hij likt over zijn onderlip en zuigt deze dan naar binnen en laat hem pas los als ik mijn hoofd schud als extra bewijs.
"Ik heb trouwens nog wat voor je," Ik gris van de kast de vuilniszak uit de badkamer vandaan. Harry kijkt verbaast naar de vuilniszak die hij soepel opvangt. "Heb je lopen rukken in mijn bed?" Zijn ogen gaan omhoog, recht in die van mij. Een enorme grijns komt op zijn gezicht en hij staat op van de bank. Hij trekt mij dichterbij door zijn arm om mijn middel te leggen, hij duwt zijn gezicht naast die van mij en ik voel zijn warme adem over mijn gezicht gaan. "Ja, dat was ik vanavond weer van plan." Ik maak een 'ieuw' geluid en duw hem van mij af, "ga naar Yara, Styles. Die wacht vast op je." Hij schudt zijn hoofd, terwijl hij mij verder negeert.
We zijn een hele tijd stil, terwijl Harry de vuilniszak heeft weg gegooid en nu zitten we zwijgend van elkaar af op de bank.

"Ik negeer haar voornamelijk, ik weet namelijk niet waarover ik moet praten met haar. Je had alle recht om die vraag te stellen in het restaurant, daarom deed het extra pijn." Ik draai mij om naar Harry, terwijl hij loom voor zich uitkijkt.
"Harry?" Hij kijkt op, terwijl hij een lege blik naar mij toe werpt. "Wat heb je gebruikt?" Een mondhoek komt omhoog en hij zucht, "ik heb een joint gerookt. Je weet dat ik gebruik toch?" Ik rol met mijn ogen, als of dat zo normaal is dat te gebruiken. "Waarom?" Hij kijkt mij geïrriteerd aan, "ik wil niet de hele tijd mij zorgen maken. Nu voel ik niet zo veel, alleen weet jij erdoor te dringen, zoals altijd." Hij lijkt meer tegen zichzelf te mopperen dan tegen mij, terwijl hij opstaat en richting de keuken loopt.
Wat zou hij bedoelen? Dat ik erdoor kom? Ik moet zeggen dat ik niet veel ervaring heb met drugs, op een beetje lachgas na. Ik zou dan ook niet weten hoe het voelt om stoned te zijn.

"Gorgeous! Waar is mijn Whiskey?"

Oepsie....
"Weg." Harry stuift de hoek van de kamer om en kijkt mij een beetje hopeloos aan, "weg?" Ik knik, "ja. Je bent een klootzak als je drinkt, dus ik wil dat spul niet hebben hier." Als ik dat zeg, lijkt de man van eerder totaal zijn te vergaan. Staat er nu een soort duivel. "Hoe weg?" Zijn stem is laag en te beheerst.
"Als in weg gegoten in de gootsteen?" Ik bijt op mijn lip en sta op van de bank, terwijl ik mijzelf wat kleiner voel worden. "Oké, het leek een goed idee, nu niet meer... Ik was gewoon zo boos op je. Ik zal wel nieuwe voor je kopen, wees niet boos op me, alsjeblieft."
Ik schrik als hij zijn hand hard tegen de muur slaat, "godver June, je hebt ruim een paar duizend dollar weg gegoten!" Mijn ogen verwijden zich en ik slik, dat ik heel veel geld.
Ik loop op hem af, heel voorzichtig. "Het spijt mij echt, maar nadat ik die teksten had gelezen..." Hij onderbreekt mij, zijn stem is niet langer beheerst. "Je hebt wat?" Ik open mijn mond, doe hem weer dicht en doe een schietgebedje om weg te zinken in de vloer.
"Hoe dacht je anders, dat ik dacht, dat jij jezelf in mijn bed heb lopen aftrekken?" Mijn stem trilt, maar ik probeer mij staande te houden. Harry stapt weg van de muur en doet een paar passen dichterbij, ikzelf loop richting de tafel. Het idee dat die tussen ons staat, zou een veilig idee zijn.
"Weet ik veel, vlekken, alle tissue papieren? Goed gokken?"

Oké, hij is woedend.

"Ik heb niet alles gelezen, maar het waren duidelijk seksuele teksten Harry."
Zijn borst gaat wild op en neer, de spieren die te zien zijn door zijn overhemd zijn aangespannen. Ik klamp mij wanhopig vast aan de tafel, die ik tegen mijn billen voel en ik durf geen stap meer te verzetten.
Wat er dan gebeurt, gaat snel en onverwacht. Harry loopt op mij af, legt zijn handen rond mijn heupen en zet mij op tafel. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat er tussen staat, grijpt opnieuw mijn heupen en duwt mij met kracht tegen hem aan. Een klein piepje komt uit mijn mond, terwijl hij zich dicht naar mij toe buigt.
Dan begint hij te praten, ik schrik van de schuine woorden. Maar nog meer schrik ik van mijzelf.
De plek waar onze lichamen elkaar raken lijkt in brand te staan, die vleermuizen die ik eerder voelde, vliegen op en neer in mijn buik. Dit zijn geen vlinders of andere meer romantische dieren, nee fucking vleermuizen.

"Ik heb je vaker gewaarschuwd, dat je mij niet als je vijand wilt Gorgeous. Toch weet je het elke keer weer voor elkaar te krijgen." Zijn lippen staan tegen mijn oor, de stoppels op zijn lip en kin schuren tegen mijn huid aan.
Ik weet nog heel goed, dat in het begin ik doodsbang van hem werd, dat ik het gevoel in mijn lichaam probeerde te negeren en weg te stoppen als hij mij zo aanraakte. Maar dat lukt niet langer en ik weet nu heel goed wat dat gevoel was, lust.

"Stiekem vind je het idee dat ik mijzelf aanraak in jou bed helemaal niet zo erg, je baalt er alleen van dat je er niet bij was. O meisje, de dingen die ik met je zou kunnen doen."

Fuck, dit is niet mogelijk. Waar komt dit vandaan? Waarom kan ik hem niet van mij afduwen? Ik hap naar adem als ik opeens zijn lippen net onder mijn oor voel, Harry zijn tanden schrapen over mijn huid. Terwijl hij meer kussen in mijn nek drukt. En wat doe ik? Ik kantel mijn hoofd, zodat hij meer ruimte heeft.

"I had a few, got drunk on you and now I'm wasted. Heb je dat stukje gelezen June? Vertel het mij."
Zijn hand grijpt in mijn haar en trekt mijn hoofd achterover, waarna hij zijn lippen over mijn wang laat gaan. "Alsjeblieft, Harry." Hij maakt een 'tut' geluid en schud zijn hoofd.
"Verkeerde antwoord, ik geef je nog 1 poging." Dan fluister ik heel zacht, 'nee'. Ik hoor hem grinniken, "bang zijn we, of niet?" Ik voel hoe ik haper als ik adem haal, niet goed wetende hoe ik dit ooit moet verwerken.
"Waar is nu je pittige kant? Elke keer als ik dit bij je doe, ben je een verloren puppy. Ik ga daar zo heerlijk op, je maakt mij helemaal gek." Met die woorden laat hij mijn haar los, ik recht mijn hoofd en kijk hem voorzichtig aan. Iets wat ik beter niet had kunnen doen, want zijn lippen zijn opgezwollen van de kussen die hij in mijn nek gedrukt heeft. Zijn ogen staan vol lust en ik kan mijn lichaam niet langer beheersen. Blijkbaar ben ik niet de enigen, want Harry grijpt mijn gezicht tussen zijn handen en drukt zijn lippen hard op de mijne.

Reacties (2)

 • LeLouisx3

  1 jaar geleden
  • bels

   Waarom kan ik dit horen? Haha

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Yessss!

  1 jaar geleden
  • bels

   Yes! Finally

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen