Tom POV.

In het ziekenhuis kunnen we alleen maar wachten totdat de baby er is, aangezien de weeën niet meer te stoppen zijn. "Wat als het misgaat?" Vraagt Bill angstig.

"Solange zei dat de vroeggeboorte bij mannen meestal goed afloopt, houdt je daaraan vast," stel ik Bill gerust.

"Meestal!?" Roept hij in paniek uit waarna een volgende wee volgt. "Fuck! Dit is ook allemaal jouw schuld!" Roept Bill uit en ik laat het maar over mij heen komen. Hij moet de pijn toch op iemand afreageren, dus beter op mij dan op een onschuldige verpleegster ofzo.Midden in de nacht wordt de baby dan eindelijk geboren. "Het is een meisje," zegt de verloskundige en ik glimlach even wanneer het meisje begint te huilen en de verloskundige legt haar bij Bill neer.

"Hi, Gerdine," zegt Bill zachtjes en helaas mag hij haar niet te lang vasthouden omdat ze nog onderzocht moet worden. De enige reden waarom Bill haar überhaupt even mocht vasthouden is omdat ze huilde en dat is toch een goed teken, dat ze waarschijnlijk niet teveel extra's nodig heeft. "Gelukkig stond het bedje al," zegt Bill en ik knik. Gelukkig hebben we niet gewacht tot het laatste moment en is alles wat we nodig hebben er al.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!!
    Gelukkig is de kleine er !
    Ze zijn goed team

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen