Tom POV.

Wanneer Bill z'n ouders op de deur blijven bonken word ik het zat. "Ik regel dit wel even," zeg ik waarna ik naar de voordeur loop om die te openen.

"Laat Bill met rust, als hij dat geld niet kan uitlenen dan kan hij dat niet," zeg ik en ik sla mijn armen over elkaar.

"Hij heeft ons nooit verteld dat hij nog net niet genoeg verdient," zegt z'n moeder en ik draai met mijn ogen.

"Dat is hij jullie ook niet verschuldigd," zeg ik waarna ik even achter mij kijk om mij dan weer terug te draaien. "Okay, ik geef jullie 500.000, maar dan moeten jullie Bill verder met rust laten en hem nooit, maar dan ook nooit meer om geld vragen. Doen jullie dat wel dan wil ik dat hele bedrag terug, plus rente," zeg ik en ik kan de eurotekens bijna in hun ogen zien. "Schrijf jullie gegevens maar op, dan regel ik het," zeg ik en ze twijfelen niet één seconde en ik kan niet anders dan afvragen hoe Bill z'n jeugd moet zijn geweest met deze twee als zijn ouders. Ze geven mij dan een briefje en ik knik even waarna ik Lydia eraan zie komen lopen. "Hey Lydia, Bill is in de woonkamer," zeg ik en ze knikt even waarna ze gelijk doorloopt.

"Doeg," zegt Bill z'n moeder dan nog waarna ze weglopen en ik schud met mijn hoofd. Wat een geldwolven en bovenal, arme Bill. Gelukkig is hij er nu in ieder geval van af. Ik loop dan weer terug naar de woonkamer waar Bill met Lydia praat, dus ik loop door naar de keuken om ze even alleen te laten.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Omg
  Dit melt Tom echt zwart op wit op contract zetten!
  Ik zie die ouders er nog misbruik ban maken

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Zou wel slim zijn van Tom om dat inderdaad te doen ja. Maar of hij dat ook daadwerkelijk gaat doen🤷🏻‍♀️

   2 weken geleden
  • Luckey

   Dat ga ik lezen en jij bedenkenxD

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, dat zeker:D

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen