Bill POV.

Ik zit inmiddels aan tafel met een pen in mijn hand. Tom overtuigen van de juiste redenen gaat nog een heel gedoe worden, maar ik weet dat Tom ook graag een tweede kind zou willen, want hij was niet voor niks blij toen er een tweede kindje van ons samen zou komen. Het lijkt inmiddels alweer een eeuwigheid geleden, maar dat is het eigenlijk helemaal niet.

"Bill, ik wil naar dieren!" Roept Caden ineens en ik kijk mijn broertje aan.

"Ik ook!" Roept Brandon waarna ik even naar mijn andere broertje kijk.

"Sorry jongens, dat gaat hem niet worden," zeg ik en ook al is Tom overtuigen niet het belangrijkst, mijn huiswerk is dat wel en als ik ook nog naar de kinderboerderij moet, dan red ik dat natuurlijk niet.

"Maar wij willen!" Roept Caden en ik slik even. Ik haat het om mijn broertjes teleur te stellen, maar ik kan mijn huiswerk niet laten liggen. Nog één onvoldoende en ik moet van school af of toch op z'n minst weer een jaar over doen.

"Ik neem jullie wel mee naar de kinderboerderij," zegt Tom ineens.

"Maar wij willen Bill!" Roept Brandon.

"Dan gaan jullie zaterdag met Bill en nu met mij, ja?" Stelt Tom voor en eindelijk lijken mijn broertjes tevreden en dat is ook het moment waarop ik besluit nu eerst mijn huiswerk maar te maken, als ik het goed aanpak hoef ik mijn overtuiging geen eens op te schrijven. Overtuigen werkt tenslotte het beste als ik het zonder briefje kan doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Dit gaat nog wat worden

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen