Tom POV.

Ik laat Mark en Thomas vast in de auto stappen waarna ik naar Bill toe loop. "Alles goed?" Vraag ik en Bill knikt waarna ik tevreden knik. "Thomas, Mark z'n vriendje blijft voorlopig even hier. Ik ga nu met ze naar de dokter, vanwege Thomas. Ik leg het je allemaal later precies uit," zeg ik en Bill knikt waarna ik vertrek, want ik heb gewoon nog niet de tijd gehad het Bill uit te leggen.Terwijl we aan het rijden zijn hoor ik Thomas ineens pijnlijk kreunen, dus ik zet de auto aan de kant. "Thomas, wat is er aan de hand?" Vraag ik gelijk en ik zie aan Mark dat hij ook bezorgd is.

"Mijn buik doet heel veel pijn," zegt Thomas en ik knik even.

"We leggen dat ook aan de dokter voor, ja?" Zeg ik en Thomas knikt even waarna ik naar Mark kijk. "Mark, lieverd, ga maar in het midden zitten dan kan je, je arm om Thomas leggen," zeg ik en Mark doet gelijk wat ik zeg en wanneer ze allebei goed zitten rijd ik weer verder.


Bij de dokter wordt Thomas vrij snel onderzocht terwijl Mark en ik afwachten. Na even kunnen wij ook weer naar binnen. "U had gezegd dat z'n moeder hem niks heeft gedaan?" Vraagt de dokter en ik knik even. "Okay, dan willen we de bevindingen graag met de moeder bespreken. We mogen dat soort dingen helaas dan ook alleen met ouders of een officiële voogd bespreken," zegt de dokter.

"Dat begrijp ik helemaal," zeg ik, want het is nou eenmaal niet anders, maar hij is in ieder geval onderzocht. Daar gaat het om.

"Het bloedonderzoek in verband met de misselijkheid en krampen bespreek ik dan ook gelijk met haar," zegt de dokter en ik knik dankbaar waarna ik weer naar Thomas en Mark kijk.

"Kom, dan gaan we naar huis. Willen jullie een film kijken?" Vraag ik waarna ze allebei gelijk knikken en ik neem ze mee naar huis zodat ik daar de film voor ze kan aanzetten om daarna gelijk naar Thomas z'n moeder te bellen zodat ze contact kan opnemen met de dokter.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Wat is er met Thomas aan de hand?!
  Gelukkig is Tom bij ze
  Doe moeder moet wel gaan helpen

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Wat er met Thomas is zullen we denk ik vanzelf achterkomen:)

   3 weken geleden
  • Luckey

   Grrr

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen