Foto bij hoofdstuk 27

Ik grijp hopeloos naar houvast aan Harry zijn overhemd, als hij zijn lippen hard op de mijne heeft gedrukt. Ik heb het gevoel alsof ik anders weg zak, dwars de tafel door. Maar waarom hou ik hem toch niet tegen? Dit is zo verkeerd, dit is zo fout. Hij is verlooft, fuck, fuck! I ga hier zo veel spijt van krijgen...
Maar mijn gedachtes worden weg geslingerd als hij zijn handen van mijn gezicht afhaalt en ze naar beneden laat glijden. Mijn lichaam lijkt in brand te staan, precies waar hij zijn handen overheen heeft laten glijden. Ik voel hoe onze lippen tegen elkaar bewegen, hoe dominant Harry kust, hoe sterk zelfs zijn lippen zijn.
Even trekt hij zijn lippen terug, mij aankijkend. Het enige wat ik kan doen, is met een blik vol emoties en verwarring naar hem kijken.
"I'm so drunk, fuck. I need you Georgia, fucking hell." Harry gromt, lijkt zichzelf nog voor 1 laatste keer in te houden. Maar hij beslist anders, want hij tilt mij van tafel.
Ik klem mijn benen om zijn middel en laat hem mij weer kussen, terwijl hij ons naar mijn bed brengt. Hij laat mij in het bed ploffen, terwijl hij zichzelf ontdoet van zijn shirt. Ik kan er niks aan doen, maar ik kijk naar hem, hij is werkelijk adembenemend mooi.

"You taste so sweet, you look so real." Ik hoor hem mompelen, terwijl hij van mij weg kijkt naar de stapel papieren op het nachtkastje. De papieren waarom ik in deze situatie zit, als ik ze nooit had genoemd, zou dit nu niet gebeuren.
"Je weet het beste en het slechtste in mij naar boven te krijgen, denk je dat dat makkelijk is?" Ik knipper even met mijn ogen, terwijl ik mij probeer te focussen op zijn gezicht en niet over de bobbel in zijn broek, waar zijn hand overheen wrijft.
"Ik... ik heb geen idee Harry." Hij laat een soort grom los en zet zijn knieën op het bed, naast mijn heupen. "Het is fucking ingewikkeld, maar nu, op dit moment, ben je van mij." Met die woorden pakt hij mijn handen, vlecht zijn vingers in de mijne en duwt ze naast mijn hoofd. Hij hangt boven mij en zijn haar valt half voor zijn ogen, hij likt met zijn tong langzaam over zijn lippen. Ik kan niet anders dan met grote ogen staren, naar het prachtige schepsel voor mij.
Dan sluit het de ruimte tussen ons en kust mij, terwijl hij zijn heupen harder tegen de mijne drukt. Door deze beweging wijken mijn lippen iets uit één, waardoor Harry een perfecte kans ziet. Ik voel hoe zijn tong mijn mond binnen dringt, hij speelt met mijn tong, verkent mijn mond en hij laat mij verder smelten. Terwijl ik vastgespeld onder hem lig, kan ik mij alleen maar overgeven. Onze tongen spelen met elkaar, hij drukt natte kussen in mijn nek, zuigt aan mijn huid net boven mijn jukbeenderen. Hij lijkt overal te zijn. Ik voel hoe opgewonden hij is, als hij zijn heupen opnieuw tegen mij aandrukt. Door deze beweging verlaat een ingehouden kreun mijn mond, maar het lijkt mij weinig te doen. Ik duw mijn heupen naar hem toe en ik hoor hoe zijn ademhaling verschiet, "mag ik je aanraken Gorgeous?" Ik knik, ik wil op dit moment niets liever dan zijn handen. Hij laat mijn handen los en gaat op mijn bovenbenen zitten, hij klemt zijn handen aan de onderkant van mijn shirt en trekt hem naar boven. Ik probeer niet te ademen als ik hem naar mij zie kijken, heel voorzichtig raakt hij de cups van mijn Bh aan, terwijl hij mij behandeld als een porseleinen pop. Mijn handen grijpen het dekbed vast als hij naar voren leunt en mijn bh aan de kant schuift, dan sluit hij zijn lippen om mijn tepel en zuigt er aan. Zacht, met veel beleid. Ik kan niks anders dan de dekens harder vastgrijpen, als zijn andere hand mijn andere tepel pakt en hem zacht tussen zijn vingers rolt.
Met een ploppend geluid laat hij mijn tepel los en steunt met 1 hand naast mijn hoofd over mij heen. Ik kijk naar hem, terwijl hij naar mij staart, met een verschrikkelijke arrogante grijns op zijn gezicht. Dan wijken mijn lippen uiteen en spannen de spieren zich in mijn buik aan, als ik voel hoe zijn andere hand van mijn borst naar beneden glijd, tot de rand van mijn broek. Met een simpele beweging maakt hij deze los en laat dan zijn vingers onder mijn slip glijden. Happend naar adem doe ik mijn ogen dicht als hij over mijn clit strijkt met zijn vingers.
"Kijk naar mij June," mijn ogen vliegen open bij zijn hese stem. Ik doe wat hij zegt en blijf hem aankijken, terwijl zijn vingers verder strijken over met clit. Ze gaan op en neer, draaien rondjes en dit allemaal op een heerlijk tempo. Ik kan mijn heupen niet langer stil houden en ik beweeg haast smekend onder hem, wat Harry niet ontgaat. "Wat is er? Ongeduldig?" Ik kreun terwijl hij wat meer druk uitoefent op het, nu zeer gevoelige punt tussen mijn benen. "Zeg me wat je wil."
Ik open mijn mond, maar er komt geen geluid uit. Hoe moet ik dit nu zeggen?
"Kom op Gorgeous. Ik weet wat je wilt, jij weet wat je wilt. Je kunt het krijgen, je hoeft het alleen maar te vragen." Een kreun verlaat mijn mond, door zijn woorden. Hoe dat hij dat?
"Harry," hij draait extra langzaam rondjes nu. "Ja schoonheid?" Ik duw mijzelf harder in het matras, om het koosnaampje dat hij prrt in mijn oor. "Laat mij komen, alsjeblieft." Ik voel als hij zijn lippen over mijn wang heen laat glijden, hoe er een grijns ontstaat. Hij laat mij mijzelf niet herhalen en hij duwt zijn vingers vol op mijn clit en gaat in een snel en vast tempo erover heen. Terwijl ik kreunend en kronkelend onder hem lig, naar zijn gezicht te kijken.
"Ah, shit. Harry- ik-." Ik zie een grijns ontstaan en hij beweegt nog sneller. "Kom voor me," meer heb ik niet nodig. Terwijl alle spanningen zich in mijn onderbuik verzamelen, zorgt Harry ervoor dat ik geen seconde kan ontspannen. Het gevoel wordt steeds voller, tot ik na nog 1 harde draai om mijn clit, klaarkom rond zijn vingers. "Fuck, ja! Harry!"
Harry drukt hebberig zijn lippen op de mijne, nadat hij mij zag klaarkomen. Hij grijpt mijn gezicht en zoent mij hard en lustig.
Uiteindelijk rolt hij buitenadem van mij af, hijgend liggen we op bed. "Dit kan de drugs zijn die praat, maar jij kickt harder in dan de joint." Mijn hoofd schiet naar de zijkant en ik kan mijn oren haast niet geloven, wat zei hij nou net? Met dat gezegd te hebben drukt hij nog een hebberige kus op mijn lippen en trekt mij tegen hem aan.
Terwijl hij mij zacht tegen mijn wangen streelt, voel ik mijn oogleden steeds zwaarder worden en laat het uitgeputten gevoel toe, terwijl ik Harry dicht tegen mij aanvoel.

Neem ook gerust even een kijkje bij mijn nieuwe verhaal, Please, don't say you love me. Dat wordt heter dan dit;)


Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Hij heeft zich eigenlijk nog behoorlijk gedragen

  2 weken geleden
  • Sunnyrainbow

   Dit ja haha

   2 weken geleden
  • bels

   Ja inderdaad, maar het was een lastige beslissing, haha!

   2 weken geleden
  • LeLouisx3

   Drunk en stoned Harry kent geen grenzen haha 😈

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen