Bill POV.

"Pap, ik had jou niet gezien," zegt Timothy ineens en ik glimlach even.

"Sorry, ik ben gewoon zo trots," zeg ik en Timothy glimlacht even waarna hij de tweeling voorzichtig in hun bedjes legt en daarna komt hij naar mij toe en geeft hij mij een knuffel.

"Ik ben ook gelukkig. Dat had niemand verwacht, hmm?" Zegt Timothy en ik glimlach even.

"In eerste instantie had ik dat zeker niet verwacht," zeg ik waarna ik een kus op z'n wang druk. "Maar ik ga weer even naar je vader, kijken of alles okay is," zeg ik en Timothy knikt.

"Natuurlijk. Als ik kan helpen hoor ik het ook he pap?" Vraagt Timothy.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik waarna ik de kamer uit loop en naar beneden loop waar Tom op de bank zit. "Heeft één van onze ouders je geholpen?" Vraag ik en Tom knikt.

"Kan je mij even helpen met drinken?" Vraagt Tom en ik knik even en pak het glas met het rietje erin en doe het rietje voorzichtig in Tom z'n mond zodat hij kan drinken. "Dank je," zegt Tom met een lichte glimlach en ik knik even. Soms is het lastig om te weten wat ik beter wel en wat ik beter niet kan doen. Kan ik Tom bijvoorbeeld een kusje op z'n wang geven, of nog beter van niet? Ik kies telkens voor het tweede, want ik wil Tom ook liever niet laten schrikken. Alles op z'n tijd zou ik zeggen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill moet weer doen of die moet date
    Misschien helpt dat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen