Tom POV.

"Dat is koe!" Roept Caden en ik glimlach even.

"Dat is inderdaad een koe," zeg ik en ik neem zowel het handje van Caden, als die van Brandon vast zodat ze niet weg kunnen rennen. "En wat is dat?" Vraag ik dan aan de jongens.

"Schaap!" Roept Brandon.

"Helemaal correct," zeg ik.

"En dat is geit!" Roept Caden en ik knik even waarna we doorlopen, maar zodra we langs loslopende kippen lopen begint Caden te huilen.

"Wat is er jongen?" Vraag ik bezorgd.

"Kippen eng," snikt hij.

"Lieverd, ze doen echt niks," stel ik hem gerust. Hanen zijn agressiever, als ik het goed heb onthouden en uiteindelijk durft Caden toch mee verder te lopen waarna we bij de konijnen gaan kijken.Wanneer we weer thuis zijn komt Bill naar mij toe. "Misschien had je Mascha beter ook meegenomen. Ze stoorde mij de hele tijd," zegt Bill en ik trek mijn wenkbrauw even op.

"Weet je zeker dat je er een kind bij wilt?" Vraag ik en gelijk verandert Bill z'n gezichtsuitdrukking naar geschrokken.

"Ik, ehm, ik heb niks gezegd," zegt hij gelijk waarna ik mijn hoofd maar schudt. Ik geniet van de kinderen om mij heen en heb er niks op tegen om daar nog één bij toe te voegen, maar ondanks dat Bill het echt graag lijkt te willen, betwijfel ik of hij er echt klaar voor is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill is er zo niet klaar voor nog
    Dat merk je nu al is nog te snel

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen