Tom POV.

"Wil jij echt voor een kind zorgen als Bill wat zou overkomen?" Vraag ik en even blijft het stil. Dat dacht ik dus al. "Weet je, dat ik op papier Chloé d'r vader wordt neemt niet weg dat jouw vader ook haar vader blijft, ook al is hij er niet meer. Bill en ik zijn nog steeds van plan om eerlijk over hem te zijn," zeg ik.

"Dus jullie gaan ervoor zorgen dat Chloé haar overleden vader gaat haten omdat hij een verkrachter was!?" Roept hij uit.

"Oh, nee, zo bedoel ik het helemaal niet," corrigeer ik mijzelf snel. "Ik bedoel eigenlijk te zeggen dat we haar over hem vertellen. Het plan is om te zeggen dat ze na een date met jouw vader is ontstaan. Het woord verkrachting zullen we nooit in de mond nemen," zeg ik, want Bill en ik willen ook niet dat Chloé zich ongewenst voelt en na een verkrachting is dat meestal ook zo, ook al is Chloé totaal niet ongewenst. Ze is een lieverd en Bill en ik zullen voor altijd van haar houden.

"Ik mis mijn vader," zegt hij ineens en ik bijt even op mijn lip.

"Dat snappen Bill en ik maar al te goed, maar is dat echt een goede reden om onze plannen te dwarsbomen? Okay, Bill en ik weten niet mega veel over jouw vader, maar jij mag haar alles over hem vertellen zodra ze oud genoeg is," stel ik voor.

"Ik denk er over na," zegt hij en met die woorden vertrekt hij. Ik heb geen idee of z'n emoties echt zijn of fake, maar als ze echt zijn denk ik dat we op het juiste spoor zitten om hem te overtuigen dat hij de keuze van Bill en mij moet accepteren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik heb ook zo me twijfels bij die gast

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen