Bill POV.

"Ik wil dat jullie oprotten," zegt Tom en gelijk leg ik mijn hand op Tom z'n borstkas.

"Ze zijn familie. Ze zijn altijd welkom, ja?" Zeg ik streng waarna ik even naar Cherrie kijk, die duidelijk bang is. "Mag ik?" Vraag ik en Alex knikt waarna ik Cherrie van Alex over pak. "Dan gaan we naar Elene. Zij laat je vast met haar oude speelgoed spelen," zeg ik en Cherrie knikt langzaam waarna ik haar met mij meeneem. "Elene, mag Cherrie met jouw oude speelgoed spelen?" Vraag ik en Elene knikt gelijk waarna ik Cherrie neerzet en ze neemt Cherrie met haar mee. "Wel voorzichtig lieverd, ze kan pas net lopen," zeg ik.

"Sorry papa," zegt Elene.

"Het is okay," zeg ik waarna ik weer terug naar beneden loop. Nu kan Cherrie in ieder geval geen getuige meer zijn van een mogelijke ruzie tussen Tom, zijn tante en mijn broer.

Wanneer ik weer bij de voordeur kom is Tom ook al boos aan het roepen. "Ik wil jullie hier gewoon niet meer hebben! Weten jullie hoe raar dit aanvoelt!" Roept Tom.

"Tom, stop, nu!" Roep ik naar hem en gelijk draait hij zich naar mij toe. "Zij maken hun keuzes en die moeten wij accepteren. Zij hebben ook nooit keuzes voor ons gemaakt," zeg ik, of toch geen grote keuzes.

"Auw, fuck," zegt Lieke pijnlijk terwijl ze naar d'r buik grijpt. Ik weet dat ze volgens mij acht maanden zwanger is.

"Neem haar mee naar het ziekenhuis. Wij letten op Cherrie," zeg ik en voordat Tom kan protesteren duw ik hem richting de woonkamer. Tom mag dan wel zwanger zijn, maar dat betekent nog niet dat ik alles wat hij doet maar moet accepteren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha lekker met die hormonen er bijxD
    Je nieuwe neefje of nichtje gaat ook niet wachten

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen