Bill POV.

Wanneer we die avond in bed liggen kijk ik toe hoe Tom in slaap valt en zodra hij in slaap is gevallen probeer ik zelf ook wat te slapen, maar al vrij snel merk ik dat Tom wat begint te woelen. Het is denk ik positief dat hij niet gelijk wakker schiet en het uitgilt, maar ja, dat alles gelijk weer normaal zou zijn was natuurlijk onwaarschijnlijk. Het heeft waarschijnlijk wel wat therapiebeurten nodig en gelukkig betaald Tom z'n moeder de kosten die niet worden vergoed.Deze nacht was Tom toch twee keer wakker geschrokken, maar ik weet dat therapie geen wondermiddel is, niet al na één sessie, dus ik kan er mee leven. Ik loop dan naar Shane z'n kamertje en zie dat hij al aan het spelen is. "Lieverd, ben je al lang wakker?" Vraag ik en Shane knikt even.

"Ik wilde spelen!" Roept hij en ik lach even.

"Het is wou lieverd," verbeter ik hem.

"Ik wou spelen," zegt hij dan gelijk en ik knik tevreden. Al die regeltjes leert hij uiteindelijk vanzelf wel op school, maar het kan denk ik geen kwaad om er nu alvast mee te beginnen, ook al twijfel ik of hij het de volgende keer wel goed gaat zeggen.

Ik loop dan weer de hal in waar ik Tom tegenkom. "Goedemorgen schat," zegt hij en ik glimlach even.

"Goedemorgen," zeg ik met een glimlach en even denk ik aan Shane die aan het spelen is, maar aangezien hij daar nog wel even zoet mee kan zijn trek ik Tom mee naar de badkamer, waar ik hem begin te zoenen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha vieze dingen doen onder de douchexD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen