Mark POV.

Tijdens het kijken van de film merk ik dat Thomas af en toe wat over z'n buik wrijft en z'n gezicht ook pijnlijk staat. "Hoelang heb je dit al?" Vraag ik aan mijn beste vriend.

"Een aantal maanden terug was ik vaak misselijk, maar dat stopte uiteindelijk, maar toen kwam het weer terug. De krampen heb ik sinds vandaag," zegt Thomas en ik knik even.

"En nu?" Vraag ik.

"Het is weer even weg," zegt Thomas en ik moet zeggen dat ik medelijden met hem heb. Pijn en misselijk en alles is nooit leuk. "Het komt wel goed Mark," zegt Thomas en hij drukt een kus op mijn wang en ik vraag mij stiekem af of Thomas verliefd op mij kan zijn. Ook al heeft zelfs Annie nog geen liefde gehad, dus misschien is Thomas daar nog te jong voor en ik dan zeker met dat ik nog een jaar jonger ben dan Thomas.

Tom POV.

Thomas z'n moeder zou gelijk met de dokter bellen en mij daarna terugbellen en dat moment is nu aangekomen. "Hey, en, wat zei de dokter?" Vraag ik.

"Kan Thomas nog een paar maanden bij jullie blijven?" Vraagt ze.

"Een paar maanden?" Vraag ik verbaasd, want ze moet het toch binnenkort zelf weer kunnen wanneer die vent helemaal uit haar leven is verdwenen.

"Ik weet dat het veel gevraagd is, maar het is beter zo," zegt ze.

"Wat zei de dokter?" Vraag ik.

"Daar heb ik het liever niet over, zorg goed voor mijn zoon," zegt ze waarna ze ophangt en ik kijk verbaasd naar mijn telefoon. Dat was raar.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Waarom word mijn gevoel steeds sterker wat er met Thomas gebeurd is ?

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ik weet niet wat jouw gevoel is, maar je kan wel eens gelijk hebben:(🤐

   2 weken geleden
  • Luckey

   Grrrrrr

   2 weken geleden
  • syllie1992

   😳

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen