Die avond hebben we een soort van speech van Perkamentus. Ik was het alleen vergeten dus loop ik een beetje laat naar de grote zaal, ga snel en beschraamd aan de tafel zitten en pak snel maar wat lekkers te eten. Wanneer Perkamentus naar voren loopt , word er gefluisterd , hij vertelt over een een vuurbeker. Ik hoor allemaal blij gejoel om me heen, maar hij zorgt dat iedereen weersnel stil is en vertelt veder over dat de wedstrijd met 2 andere toverscholen word gespeelt, met klampfelds en natuurlijk moest mijn oude school er ook bijzitten. Waar naar iedereen in rep en roer raakt .
Ze zijn helemaal enthousiast, wanneer de meiden van Beauxbatons.. vooral de jongens , als klampfelds binnen komt is iedereen onder de indruk, ik kijk zonder enige indruk naar iedereen die binnen komt lopen.

De volgende dag sta ik op met een hoofdpijn kreun half van de pijn, kijk in de spiegel en zucht.. waar ben ik aan begonnen.. je kant het ,ik moet ze ooit onder ogen komen, het zijn alleen maar de meiden van je oude school.
Maar wel de meiden die alles weten, sommige zoals Fleur.. Zij heeft alles gezien .. en me bedreigd aan te geven .. als ik niet weg ging van school. Ik kleed me zenuwachtig om en doe me haar in een paardenstaart , wat mascara op me wimpers en wat lipgloss op voor de Touch denk ik . Ik bedenk me heel even om gewoon in de kamers te blijven , maar bedenk me dat dat nergens voor nodig is. Ik zucht en bedenk me dat ik nog een brief te versturen heb .pak de brief en vertrek snel naar de uilen vleugel , Daar aangekomen roep ik mijn uil en stuur mijn brief weg, Een zucht verlaat mijn mond en ik ga rustig zitten op het bankje voor de uilentoren. Ik schik op als wanneer ik iets hoor bewegen voor mij ,me ogen veranderen van kleur en me hand ..
in het midden voel ik een vlammetje opkomen.´he, niet bang zijn ,ik ben het maar´. Het is hem .. de jongen die me de eerste dag uitlachte.. denk ik tenminste.. Hij kijkt me aan , nou ja meer verwonderd naar mijn hand ´wouw ,dat is wel apart, ik ben trouwens ´. Ik kijk hem aan ´ik weet wie jij bent ´. Ik word weer rustig en me hand word weer normaal.


Ik schreeuw dat Elle naar me moet luisteren , maar ze luisterd niet, ik zie onder aan de trap Fleur staan . Ze roept naar me.. ze noemt me een monster. Ineens ben ik op het grote plein op Hogwarts met Fleur voor me , ze wijst naar me en noemt me monster, net zo lang tot ik me heel klein begint te voelen.
Fleur kijkt me glimlachend aan ´ dat krijg je er van als je een monster bent.. je komt er niet zomaar mee weg ´.
Ik kijk haar geschokt aan.. ze kijkt me boos aan´´ ik weet wat je met Elle hebt gedaan, en ik ga het ze allemaal vertellen´.
Ze kijkt me geniepig lachend aan .. dat moment schik ik wakker badend in het zweet.
Ik heb nu pas door dat ik niet in mijn eigen bed lig , Draco wrijft in zijn ogen ´ je viel ineens flauw, ik wou je beschermen dus ik heb je meegenomen naar mijn kamer´. Ik knik en begin te huilen ´sst, maar meisje´. Hij wrijft lief mijn tranen weg met zijn vingers, trekt me naar zich toe en wiegt me heen en weer´ het was maar een nachtmerrie´.
Ik voel me rustiger worden en val in Dracos armen in slaap.

Reacties (1)

  • ZainaSwift

    Goed verhaal! Oei, een nachtmerrie:S

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen