Bill POV.

Die nacht word ik regelmatig wakker omdat Gretha weer eens begint te huilen. Als ik eerlijk ben vind ik het niet eens erg. Voor zo'n lief klein meisje heb ik veel over. Even schud ik mijn hoofd waarna ik Gretha weer in mijn armen neem. "Dan krijg je weer een lekker flesje he," zeg ik en ik maak het flesje klaar waarna ik met Gretha op de bank ga zitten. Ik begin steeds meer te denken dat het onmogelijk is om mij te gaan hechten, want je kan een baby niet aan d'r lot overlaten.

Ineens besef ik mij dat ik vandaag zou werken, ondanks dat het zaterdag is. "Dan moeten jullie maar mee," zeg ik, want ik kan niet zo snel een andere oplossing vinden. Ik legt Gretha vast in de kinderwagen waarna ik naar Shelley loop. "Lieverd, kom je mee naar mijn werk?" Vraag ik.

"Jij werkt met kleren, toch?" Vraagt ze en ik lach even.

"Dat klopt," zeg ik tegen haar.

"Mag ik die aan?" Vraagt Shelley.

"Ik heb niks in jouw maat, maar ik zal kijken wat ik kan doen," laat ik haar weten, want ik moet toch iets vinden waarmee Shelley zich kan vermaken. Ik help haar even met klaarmaken waarna ik mijzelf helemaal klaar maak, zodat we kunnen vertrekken. Hopelijk houden Shelley en Gretha mij niet te erg van mijn werk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd hoe dit gaat

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen