Tom POV.

In het hotel kijk ik naar Bill die net in slaap is gevallen. Zelf lukt het niet om in slaap te vallen in de wetenschap dat één van mijn kleine mannetjes op een operatietafel ligt.

Ik pak nog wat te drinken uit de minibar en begin te drinken. Het is wel lekker, maar echt van het drankje genieten lukt mij niet.Pas diep in de nacht komt het verlossende telefoontje. De operatie is geslaagd, of toch tot de manier waarop hij de operatie heeft overleefd. Of het echt geslaagd is weten we pas zodra Tim weer helemaal helder is. "Dit is zo'n opluchting Tom," zegt Bill en ik knuffel hem stevig.

"Dat is het zeker," zeg ik waarna ik Bill weer loslaat en ik pak onze spullen waarna we naar het ziekenhuis kunnen vertrekken zodat we er voor Tim kunnen zijn.


In het ziekenhuis lopen we gelijk naar Tim z'n kamertje waar hij langzaam wakker aan het worden is. "Hey jongen," zeg ik zachtjes, maar voor nu geeft hij daar nog geen reactie op, dus weet ik dat we hem even de tijd moeten geven om weer helder te zijn. Nog even geduld en dan weten we meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Maar ze zijn zijn bij hem en dat vind die fijn

    Ook dat alles is goed gegaan

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen