Bill POV.

Ik zit klaar voor de echo en ik moet toegeven dat het toch fijner zou zijn geweest als ik nu niet alleen was.

"Zo te zien wordt het een jongetje," zegt de verloskundige.

"Oh," zeg ik en ik kan de teleurstelling niet onderdrukken. Daar gaat het idee dat ik voor de babykamer had.Inmiddels ben ik onderweg naar huis en bel Tom op. "Vergeet dat leuke behang idee van mij. Het is een jongetje," zeg ik.

"Ik kom naar je toe," zegt Tom.

"Oh, ehm, okay," zeg ik waarna ik ophang.


Eenmaal thuis aangekomen duurt het niet lang voordat Tom er is en ik open de deur voor hem. "Misschien krijgen wij wel een meisje en kan je dat behang alsnog gebruiken. Kijk, dit is toch ook leuk," zegt Tom, die gelijk met de deur in huis valt en hij laat mij een foto zien.

"Ja, je hebt gelijk," zeg ik zachtjes. "Dank je dat je al hebt nagedacht," zeg ik.

"Natuurlijk. Ik wist dat er een kans was dat je zwanger bent van een jongetje, dus ben ik op zoek gegaan," zegt Tom en ik knik even. Ik heb het hem niet makkelijk gemaakt en waarschijnlijk ga ik het nog regelmatig moeilijk maken voor hem. "Trouwens, heb je al een mogelijke naam?" Vraagt Tom en ik denk even na.

"Koert, ik ga mijn zoontje Koert noemen," zeg ik en dat is de naam die ik op de wieg wil hebben staan. En gelijk heb ik opnieuw een schuldgevoel omdat ik baalde dat het een jongetje zou worden. Dat had ik als ouder nooit mogen doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je kan niet bepalen wat je krijgt
    Wees blij dat je een kindje mag krijgen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen