Bill POV.

Thuis leg ik wat om te kleuren voor Shelley neer. "Mag ik kleuren?" Vraagt ze en ik knik even. "Leuk!" Roept ze vrolijk uit en ik lach even. Ze is echt heel lief.

Ik check dan even bij Gretha, maar die ligt op het moment heerlijk te slapen. Na even word ik gebeld en ik neem snel de telefoon op, voordat Gretha wordt gewekt. "Hallo, meneer, ik ben degene die alles omtrent de kinderen zal communiceren de komende tijd, en hun ouders natuurlijk," zegt de vrouw aan de andere kant aan de lijn.

"Okay. Is er, zijn er veranderingen?" Vraag ik.

"We weten nu dat de kinderen minstens een maand bij u moeten blijven," zegt ze.

"Een maand?" Vraag ik verbaasd, want een maand is toch best lang, als je het mij vraagt.

"Ja, het kan allemaal even duren. Ik hoop dat, dat voor u werkt?" Vraagt ze.

"Ja, natuurlijk, geen probleem," zeg ik, want als ze zouden komen te overlijden waren ze voor altijd bij mij terecht gekomen. Of toch totdat ze volwassen zouden zijn. "Dank u voor de mededeling," laat ik dan nog weten en niet veel later hang ik op. Misschien moet ik toch op zoek een opvang voor Gretha en wat betreft Shelley is het elke week opnieuw kijken wat er nodig is, want er zullen dagen zijn dat ik haar wel uit school kan halen, maar ook dagen dat ik wat later ben, dan is er nog wel opvang nodig voor één of twee uur. Maandag ben ik in ieder geval vrij, dus dat geeft dat ik een dag extra heb om iets te regelen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dit moet Bill wel lukke

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen