Tom POV.

Vandaag is de eerste dag dat we terug naar school moeten. "Ik ga het wel missen, de hele dag samen en dan met de meiden erbij," zegt Bill.

"Ik ook," zeg ik naar waarheid, maar het is niet anders. We willen met meer dan alleen een middelbare school diploma eindigen.

"We kunnen dit wel, toch?" Vraagt Bill onzeker.

"Natuurlijk. Nog vier jaar en dan zijn we hier ook klaar mee," zeg ik en Bill knikt waarna we allebei de meiden een kusje op hun wangetjes geven om dan samen te vertrekken.Op school scheiden helaas onze wegen en moeten we naar onze eigen klas waar ik mij neerzet. Op het eerste gezicht lijken mijn klasgenoten wel aardig, maar dat weet ik pas zeker als ik er echt één heb gesproken.


Drie weken later.

Bill en ik zijn er inmiddels al achter dat dit andere koek is dan de middelbare school en door onze totaal verschillende roosters zien we elkaar eigenlijk alleen s'avonds, op de weekenden na. Dat het zo zwaar zou worden had ik niet verwacht, maar we kunnen dit. Vier jaar is lang, maar hoe druk we het ook hebben, het komt allemaal goed. Dat is toch wat ik mijzelf vertel.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ze kunnen dit aan
  Voor de meiden moeten ze het doen
  En voor elkaar
  Gelukkig is Bill al daar aan het leren

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen