Shanti POV.

Na het eten kijken Danny en ik nog een filmpje waarna we naar boven gaan. "Awh, rozenblaadjes," zeg ik en ook al is het niet super origineel, ik vind het wel superlief van Danny.

"Ik leg de sfeer er graag in," zegt Danny en ik glimlach even naar hem. Ik loop dichter naar hem toe en druk mijn lippen op die van hem waarna ik hem meetrek naar het bed en op mijn rug ga liggen terwijl Danny op mij komt liggen en we blijven zoenen.

Danny gaat met z'n hand onder mijn shirt en ik geniet van z'n aanrakingen. Hij kleed mij uit waarna hij zichzelf ook uitkleed om daarna een condoom te pakken.

"Wil je dit echt al?" Vraagt Danny en ik knik. We daten al best een tijdje, ook al zijn we pas net officieel samen. Danny doet dat een condoom om en gaat bij mij naar binnen en ik laat een kreun horen waarna hij begint te bewegen en ik laat een kreun horen.

"Hmm, sneller," kreun ik luid, wat Danny dan ook doet en ik leg mijn armen om hem heen terwijl hij blijft bewegen.

"Goed zo?" Vraagt hij en ik knik waarna hij dat tempo aan blijft houden tot hij klaarkomt. Hij trekt zich weer uit mij. "Ehm, ik denk dat we een klein probleempje hebben."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Ik vind danny zo lief voor haar!
    Ze zijn zo leuk stel!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen