Tom POV.

Twee weken later mag Tim weer met ons mee naar huis. Het is een zware operatie geweest, dus hij moet ook thuis nog altijd voldoende rusten en probeer dat een kind maar te laten doen. Zeker iemand als Tim die zich er zo op verheugd om eindelijk te spelen zoals z'n broertjes en zusjes spelen.

"Nog een week, dan mag je weer wat meer spelen," zeg ik tegen Tim en hij knikt langzaam. Hij mag de komende week ook al wel, maar dan rustig. Dan is het denk ik sowieso wel zaak voor Bill en mij om erbij te zitten.

"Ik ben blij weer thuis te kunnen zijn," zegt Tim.

"Ik ben ook blij dat je weer thuis bent," zeg ik en ik zet hem op de bank waarna Bill een glas drinken voor Tim pakt en dat aan hem geeft.

"Dank je papa," zegt Tim en hij glimlacht naar Bill waarna hij de afstandsbediening pakt. "Kijk papa, ik kan nu ook zelf de tv aanzetten," zegt Tim vrolijk.

"Ja, je kan nu alles wat je broertjes en zusjes ook kunnen," of dat kan hij toch over een paar weken wanneer hij weer helemaal los mag gaan.

"Papa, ik ben weer blij," zegt Tim.

"En dat snappen we," zeg ik.

"Dat snappen we zeker. Je bent onze dappere zoon," zegt Bill en Tim kijkt ons trots aan. Wat boffen we toch met zo'n lieve zoon, met al onze kinderen trouwens.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Ben hele blij voor ze !

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen