Bill POV.

Pas twee dagen later krijg ik een reactie dat ik de presentatie toch over mag doen. Wel pas op de laatste schooldag, dus ik zal pas heel laat weten of ik over mag naar volgend jaar. Dat is niet heel fijn, maar ik snap ook wel dat daarvoor niet veel tijd is, met nog maar een paar weken die over zijn van dit schooljaar. "Ik zei het toch dat ze uiteindelijk wel akkoord zouden moeten gaan," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang.

"Je hebt gelijk. Ik moet voortaan gelijk naar jou luisteren," zeg ik en Tom lacht even.

"Dat doe je ook maar beter ja," zegt hij en ik schud lachend mijn hoofd. "Hoe, ehm, hoe zag jou verleden er uit?" Vraagt Tom ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Hoezo?" Vraag ik.

"Ik dacht, we hebben nu Gerdine, dus meer over elkaar weten is misschien wel fijn," zegt Tom en ik knik even.

"Okay, nja, er is niet heel veel te vertellen. Ik heb een aardig standaard leven geleden. Ja, mijn ouders hadden toen ik jonger was, een jaar of 7, best vaak ruzie, maar toch zijn ze nu nog bij elkaar. Therapie heeft hen volgens mij echt super geholpen," zeg ik en Tom knikt even.

"Ik denk dat het dan nu tijd is om meer over mijn ex te vertellen," zegt Tom en ik knik even, maar besluit verder niks te zeggen zodat hij z'n verhaal op zijn eigen tempo gaat kunnen doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben heel benieuwd naar die ex!
    Die Tom zo veranderd heeft

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen