Tom POV.

In het park ga ik op een bankje zitten en het duurt niet lang voordat er een meisje van ongeveer mijn leeftijd naast mij komt zitten. "Hoi," zegt ze.

"Hey," zeg ik met een glimlach.

"Ik ben Cynthia," zegt ze en ze steekt haar hand naar mij uit.

"Ik ben Tom," laat ik haar weten waarna er een echt gesprek op gang komt, en ik moet zeggen, de klik is er. Ik mag deze Cynthia wel.

"Dus, je hebt een dochtertje?" Vraagt ze en ik knik.

"Mascha heet ze en ze is echt een schatje. Ze leert langzaamaan steeds meer dingen bij en als vader zijnde kan ik haast niet trotser zijn dan dat ik nu ben," zeg ik en ik zie Cynthia glimlachen.

"Zo te horen ben je een geweldige vader," zegt Cynthia.

"Dat hoop ik, Bill zegt van wel," zeg ik.

"Bill?" Vraagt Cynthia.

"Oh, haar andere papa," zeg ik en Cynthia knikt even.

"Zijn jullie nog samen?" Vraagt ze nieuwsgierig.

"We wonen allebei bij mijn ouders, ook omdat hij geen ouders meer heeft en ik wil niet dat hij op straat komt te staan, maar een koppel zijn we niet. Het ligt, ehm, ja, het ligt nogal ingewikkeld," zeg ik en Cynthia knikt even. "Maar ik ga beter maar weer naar huis," zeg ik waarna ik opsta.

"Top, ik loop met je mee," zegt ze en ik knik even waarna we samen teruglopen. Het is fijn om een vriendin te hebben om mee te praten. Althans, ik hoop dat dit een vriendschap kan worden. Het is nog maar onze eerste ontmoeting en aangezien het nu al voelt alsof ik alles bij haar kwijt kan moet een vriendschap toch kunnen ontstaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hoop dat goed gaat blijven voor tom

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen