Tom POV.

"Bianca, luister naar mij. Jij hebt jouw rechten opgegeven. Jij wou Cindy niet. Als je voelde dat er een kans was dat je, je zou bedenken had je, je rechten niet moeten opgeven. Ik heb je daar niet toe gedwongen toendertijd. Het kwam voor mij ook als een verrassing toen ik hoorde dat je, je rechten had opgegeven," zeg ik.

"Maar een mens mag zich toch bedenken?" Vraagt Bianca.

"Het is waterdicht Bianca, je hebt je rechten afgestaan en dat kan niet meer worden teruggedraaid," zeg ik. Wel door de rechter, maar ik denk niet dat ze het geld heeft om dat voor elkaar te krijgen, daarnaast ga ik haar ook niet wijzer maken. Ik vind het eerlijk gezegd wel fijn om te bepalen wat er met Cindy gebeurt zonder dat ik over alles Bianca haar mening moet vragen. Bill en ik werken als ouders veel beter samen, wat er ook mee te maken heeft dat we natuurlijk een koppel zijn en zelfs binnenkort gaan trouwen.

"Alsjeblieft Tom, Cindy is mijn dochter," zeg ik en ik zie de tranen in haar ogen.

"Het spijt me Bianca, maar je krijgt Bianca niet meer te zien. Nooit meer," zeg ik waarna ik de deur gewoon sluit en terug de woonkamer in loop.

"Tom, is alles okay?" Vraagt Bill bezorgd en ik knik even.

"Ik heb Bianca weggestuurd en hopelijk snapt ze nu dat ik haar hier niet hebben wil," zeg ik en Bill knikt even waarna ik mijn armen om hem heen sla.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grrr
    Ze denk niet over dingen nan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen