Bill POV.

"Kijk, hier slapen wij," zegt Tom en ik knik even terwijl ik de ruime kamer doorkijk. Deze slaapkamer is ruimer dan mijn woonkamer thuis. Tom neemt ons dan verder mee. "En dit is Michiel z'n kamertje zolang hij hier is," zegt Tom en ik kijk de kamer door.

"Je hebt zelfs al speelgoed hier," zeg ik verbaasd.

"Natuurlijk. Ik dacht, veel kan je niet meenemen, ook al heb je het geld om wat bij te betalen, maar toch. Het is handig als hier al wat ligt," zegt Tom en ik knik begrijpend waarna hij mij meeneemt naar nog een kamer. "En dit is de babykamer," zegt Tom.

"Wel ruim, voor een babykamer," zeg ik.

"Beter toch? Dan wordt het niet te krap als hij ouder wordt. De kamer moet nog wel afgemaakt worden, maar daar wou ik jou bij hebben," zegt Tom en ik knik even.

"Het is net alsof je hier altijd wilt blijven," zeg ik onzeker.

"Dit is mijn tweede huis. Ik heb ook een huis in Duitsland. Ook daar zal de baby een eigen kamer krijgen en Michiel ook, maar ik ben daar niet meer geweest en ik vind dat deze plek voor iedereen ook als een thuis moet voelen," zegt Tom en ik knik even.

"Wat als jij hier ooit permanent wilt gaan wonen en ik niet?" Vraag ik voorzichtig.

"Dan doe ik het niet. Dan gebruik ik dit alleen voor wanneer ik albums opneem. Verder voel ik mij nergens meer thuis dan bij jou," zegt Tom en die woorden doen mijn hart smelten, ondanks de vermoeidheid die ik voel van de lange reis en daarna het kwijtraken van Michiel.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw!!
  Dit zijn ook zulke lieve woorden!!
  Tom is een schatje!
  Bill moet rustig aan doen nu

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen