Bill POV.

"Ik ga met Brian proberen te praten," fluister ik Tom toe en hij knikt even waarna ik bij Brian en Chloé ga zitten. "Je bent hier wel heel vaak," zeg ik tegen Brian.

"Mag dat niet dan?" Vraagt hij.

"Ik vind het leuk!" Roept Chloé.

"Dat weet ik lieverd," zeg ik tegen haar. Ze lijkt echt een familiemens te zijn. Ze is gek op d'r broertje en nu ook op haar halfbroer. Volgens mij kan de familie wat haar betreft niet groot genoeg zijn.

"Ga maar met je poppen spelen," zegt Brian wat Chloé dan ook doet en ik kijk hem even aan. Ik moet zeggen dat het apart aanvoelt dat Chloé d'r halfbroer van de leeftijd van Tom en mij is. Natuurlijk wist ik dat al, maar nu hij hier zo vaak is voelt dat nog wat echter.

"Okay, ik wil je zeggen dat Tom en ik het echt niet erg vinden als je hier regelmatig bent, maar elke dag gaat wel heel ver," zeg ik eerlijk. Elke dag is ook niet nodig lijkt mij. Ik ga ook niet elke dag naar mijn vaders toe, daarvoor is een dag ook te kort.

"Ik wil toch elke dag bij mijn zusje langsgaan. Je ziet toch zelf dat ze dat leuk vindt," zegt Brian en ik knik even. Ik weet ook even niet meer wat ik het beste kan vragen om erachter te komen wat er precies in Brian z'n hoofd omgaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wat is de echte !
    Gewoon vragen!
    Chloe vind alles goed en leuk

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen