Tom POV.

"Ik ben helemaal niet van de politie," zeg ik, voor het geval het een truc is om erachter te komen of iemand weer echt geld wilt wegsluizen.

"Ik heb het ip adres gecheckt van de computer waarop jij met mij chatte en toen wist ik het," zegt hij en ik slik. Natuurlijk had ik erover moeten nadenken dat hacken waarschijnlijk ook iets is waar hij goed in zou zijn. Ook al stond het niet in z'n dossier, zelf nadenken zou wel nodig zijn geweest. "Het is dat je zo cute bent, anders had ik je allang overhoop geknalt," zegt de man waarna hij het wapen wegstopt en mijn arm vastneemt.

"Waar neem je mij mee naartoe?" Vraag ik, in de hoop dat Bill alles überhaupt goed kan verstaan, want ik weet niet of de microfoon van mijn gsm wel goed vrij is gebleven.

"Dat ga ik jou niet aan je neus hangen," zegt de man waarna ik mij mee laat voeren. In mijn hoofd ben ik al een plannetje aan het bedenken, totdat we ineens voor een bordeel staan. Wacht, dit is het bordeel van die andere zaak, de zaak die Bill eigenlijk zou krijgen. Zijn de zaken soms met elkaar verweven, zonder dat onze baas het weet? "Kom," zegt badboy2020 en hij neemt mij mee naar binnen en ik kijk even om mij heen, wetende dat hier veel meiden en jongens zitten die hier eigenlijk niet willen zijn. "Ik heb hier iemand voor jullie," zegt de man en hij levert mij over aan de man.

"Je weet dat dit bordeel bekent is bij de politie?" Vraag ik, voornamelijk om Bill een hint te geven over mijn locatie, mits hij het echt kan horen, natuurlijk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh please laat bill dit horen en actie onder nemen!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen