Tom POV.

"Okay, jij haalt Noah op, dan ga ik vast naar het ziekenhuis," zegt Bill en ik knik. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Ik heb de school nog gezegd dat ze ons moesten waarschuwen wanneer er een virus ofzo zou heersen, maar blijkbaar wisten ze het al langer en hebben wij geen eens een poging kunnen doen om Tirza en Noah te beschermen. Ook al hoop ik dat het voor Noah nog niet te laat is en we hem alsnog kunnen beschermen.

"Okay, dan zie ik je zo in het ziekenhuis," zeg ik en Bill knikt waarna ik vertrek. Tao of Wilco halen straks dan de andere kinderen wel van school.Eenmaal bij de school aangekomen neem ik Noah gelijk mee waarna we naar de auto lopen. "Ik hoorde over Tirza," zegt Noah verdrietig.

"En hoe voel jij je?" Vraag ik.

"Niet super," zegt Noah eerlijk, maar of hij echt ziek is, of gewoon verdrietig om zijn grote zus kan ik nog niet peilen.

"We gaan naar het ziekenhuis, goed?" Zeg ik en Noah knikt waarna ik richting het ziekenhuis rijd.


Eenmaal bij het ziekenhuis aangekomen stappen we uit de auto en ik neem Noah z'n handje in die van mij. "Afstand houden, van iedereen die je tegenkomt, ja?" Zeg ik en Noah knikt braaf waarna we het ziekenhuis binnenlopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw Noah is bezorgd en hopelijk is die nog niet ziek of niet erg in elk geval
    Hopelijk komt het goed met Tirza!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen