Hierbij het laatste deel:)

Bill POV.

Het is inmiddels al bijna Benjamin z'n achttiende verjaardag. De dag waarop hij officieel onze troonopvolger mag worden, ook al gaan Tom en ik voorlopig nog niet stoppen, maar je weet nooit wat er gebeurt.

Het festival in het stadje wordt weer voorbereid, net zoals de laatste jaren altijd het geval was, vlak voor Benjamin z'n verjaardag. Benjamin z'n plan was altijd dat het festival naar de verjaardag van zijn oudste zoon of dochter zou verplaatsen, ook al heb ik hem wel verteld dat, dat alleen kan als zijn zoon of dochter niet in de winter is geboren.

"Pap, mijn vriendin mag wel mee naar het festival toch?" Vraagt Benjamin.

"Natuurlijk, het volk moet ook aan haar wennen," zeg ik en Benjamin knikt met een glimlach.

Juliana is in ieder geval blij dat zij de troon niet hoeft te betreden. In eerste instantie wordt het de huidige vriendin van Benjamin dat als Benjamin het niet meer kan en daarachter staat de tweeling, die het dan samen zouden mogen doen.Inmiddels is het festival in volle gang en ik kijk toe hoe Benjamin met z'n arm rond zijn vriendin heen staat.

"Wij willen iets meedelen," zegt Benjamin dan ineens door een microfoon en Tom, William en ik kijken hem alle drie verbaasd aan, terwijl de andere kinderen ook nieuwsgierig zijn geworden.

"Hierbij wil ik jullie voorstellen aan June, mijn verloofde," zegt Benjamin en dat laatste is zelfs voor mij een verrassing en met het hele gezin lopen we naar het podium om Benjamin te feliciteren. Na verschillende tegenslagen hebben we allemaal laten zien dat, dat weer kan worden opgevolgd door heel veel goede momenten. Momenten die voor altijd blijven bestaan, in onze herinneringen, maar ook in de herinneringen van ons volk. Het volk waar wij altijd voor klaar zullen staan en alle opvolgers die nog gaan komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Zo lief einde!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen