Bill POV.

Na mijn eerste lesdag, waarbij in alle lessen in mijn eentje heb gezeten, loop ik naar het voetbalveld. "Jij moet Bill zijn," hoor ik ineens een stem achter mij zeggen en langzaam draai ik mij om en zie een prachtige jongen voor mij staan.

"Ehm, ja, dat ben ik," zeg ik en de jongen lacht even naar mij.

"Ik ben Tom. Ik zal je wat wegwijs maken," zegt Tom en ik knik even.

"Oh, jij bent van het voetbalteam," zeg ik en Tom knikt.

"Ik ben de captain. Al gehoord dat ons team alle schooltoernooien heeft gewonnen, de laatste vijf jaar?" Vraagt Tom en langzaam schud ik mijn hoofd. Dat betekent dat ze al een topteam zijn en dat het lastiger wordt om mij in het team te spelen. "Op welke positie speel je?" Vraagt Tom.

"Ik ben meestal spits, maar ik kan op elke positie uit de voeten. Behalve als keeper, want dan komt het niet goed," zeg ik en Tom lacht even.

"Gelukkig hebben we al een topkeeper. Maar de spits positie is toevallig net onze zwakste schakel. Onze spits scoort te weinig, dus als jij jezelf kan bewijzen kunnen we nog beter worden," zegt Tom en ik knik even. "Dan zal ik je nu de kleedkamers later zien. Ons eerst volgende wedstrijd is trouwens een oefenwedstrijd, dus ik ga er vanuit dat je dan al de kans krijgt om jezelf te bewijzen," zegt Tom en ik knik, dat zou ideaal zijn.

"Is de coach een beetje aardig?" Vraag ik.

"Ja hoor. Hij wordt niet snel boos. Hij richt zich vooral op de motivatie van de spelers en ik denk dat, dat het geheim van ons team is," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem volg naar de kleedkamer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh dit word leuk!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen