Tom POV.

"Je kijkt hierdoor niet anders tegen mij aan, toch?" Vraag ik.

"Waarom zou ik?" Vraagt Bill.

"Ik was toch even bang dat je, je tweede keus zou gaan voelen, maar dat ben je niet, dat verzeker ik je. Ik ben echt gek op jou," zeg ik en ik druk mijn lippen liefdevol op die van hem. Naar mijn mening kan ik tegelijkertijd en verdrietig zijn over wat zij mij heeft aangedaan en blij zijn dat ik Bill heb.

"Nee, zo voel ik het niet. Zij was jouw eerste liefde en gelijk ook een grote liefde, maar ik geloof er in dat je meerdere grote liefdes kan treffen in het leven," zegt Bill en ik knik dankbaar waarna Gerdine begint te huilen en ik loop gelijk naar haar toe, maar niet zonder onderweg twee keer bijna te struikelen. Het is hier eigenlijk ook gewoon te krap, maar er is geen andere oplossing. Of ik moet in korte tijd meer gaan verdienen met de band.

Wanneer ik Gerdine bij mij heb loop ik terug en geef haar aan Bill zodat ik in ieder geval niet het risico loop met Gerdine in mijn armen te struikelen. Ik maak dan een flesje voor haar klaar. "Ik zag dat we maar één pak luiers hebben. Ik ga nog twee pakken kopen, want ze gaan sneller dan ik had verwacht," zeg ik en Bill knikt even waarna ik vertrek.In de winkelstraten zie ik ineens mijn ex lopen en gelijk blijf ik stokstijf stilstaan. Zij is de laatste die ik hier in de omgeving verwachtte.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die duikt echt random ineens op!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen