Tom POV.

Ik kijk even naar Bill en zie dat hij echt heel moe is. "Kom, ga maar even zitten. Je hebt sowieso geluk dat het over een paar uur al bedtijd is," zeg ik, ook al neemt dat niet weg dat hij nu moe is, maar het voordeel is dat hij op deze manier sneller in het ritme kan komen dan wanneer het hier nu ochtend zou zijn geweest.

Bill gaat dan zitten en ik til Michiel op zodat ik hem vast naar bed kan brengen. "Dank je," zegt Bill zodra ik weer terug ben en ik knik even.

"Graag gedaan lieverd," zeg ik en Bill glimlacht. "Oh, kijk, dit zijn de mogelijke wiegjes voor de babykamer," zeg ik tegen Bill en ik geef hem een paar printjes.

"Oh, die met die diamantjes erop is mooi, maar ook prijzig," zegt Bill.

"Je weet dat ik het geld heb he schat," zeg ik, want voor mij mag het zo duur zijn als dat we willen. Okay, zelfs mijn geld kan opraken als we te gek zouden doen, maar ik let er echt wel op dat, dat niet gebeurt. En daarnaast, nu Bill ook best wel wat verdient vult dat elkaar aan. Ook al moet Bill binnenkort wel met wat nieuws komen wil hij geld blijven verdienen, maar dat heeft wat mijn betreft geen haast. Eerst straks maar bevallen en dan nog wat tijd met de baby doorbrengen, daarna komt er dan wel een keer een nieuwe single.

"Dus, je gaat die wieg bestellen?" Vraagt Bill en ik knik waarna ik hem nog meer printjes geef van andere spullen voor in de babykamer. Ik heb dan wel al een voorselectie bij alles gemaakt, maar de uiteindelijke keus is voor Bill.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dit noem je toch team work!
  Ze beslissen samen lekker!
  Bill kan toch online laten zien dat die bezigí
  Met liedjes bedenken

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen