Het laatste wat ik weet is. Het laatste wat ik dus nog weet is het gemene en triomfantelijke gezicht van Harry ,Ik krijg het gezicht maar niet uit me hoofd het blijft maar spoken in mijn hoofd.
Ik werd de volgende dag wakker in het ziekenhuis gedeelte van Hogwarts.. volgens mevrouw pleister heb ik geluk gehad dat Hagrid me vond anders had het anders af kunnen lopen dan een gebroken rib en een gebroken kaak.. ik ril bij de gedachte, maar volgens Mevrouw Pleister zou het allemaal heel mooi helen.
Ik kijk uit het raam en zucht als ik een straal zon op me huid voel sluit ik genietend mijn ogen ,Mevrouw Pleister had mijn bed bij het raam gezet ,dat is wel heel lief van haar. Ze gaf me een glimlach en zij dat ik me dan niet zo hoefde te vervelen en naar buiten kon kijken.
Ik schik iets als ik wat hoor, maar het zijn maar zachte voorstappen en ze mijn kant op komen lopen , wanneer ik opkijk zie ik Hermelien staan met een iets te vrolijke Harry. Hij doet net of die van niks meer weet '' hoe is het nu?''.
Ik kijk hem niet aan'' wat denk je zelf , ben je trots op jezelf ?''.Hermelien kijkt me niet verward aan.... ik kijk haar aan '' hij is degene die probeerde mij te zoenen gister , ik wees hem af en toen dacht wete je wat ik duw haar tegen de muur waarnaar hij me tegen me kaak schopte en me rib brak en ik bewusteloos achter werd gelaten, om gevonden te worden door Hagrid .. als hij er niet was geweest , was ik er waarschijnlijk ook niet meer geweest''.Hermelien kijk Harry woest aan en slaat hem op zijn achterhoofd waarnaar ze hem gelijk wegstuurd. Harry haakt al snel in paniek af als die door heeft dat ik kan vertellen dat hij het is .Hermelien glimlacht als ze terug kijkt naar mij, Waar naar ik schik als ik 2 koele handen op mijn schouder voel liggen .Maar ik voel me gelijk vertrouwd en weet dat het Draco is , hij geeft een lief kusje op mijn wang en ik bloost licht.


Het is nu ongeveer 5 dagen later , Mevrouw pleister heeft me ontslagen uit de ziekenzaal ,ik mag niet alles doen maar wel naar de lessen .. alle leeraren weten ervan. Ik loop door Hogwarts met Hermelien en Ginny.
Als ik Harry de hoek om zie komen lopen en naar ons toe zie komen lopen verstijf ik even en raak half in paniek .
Ik hoor ineens iets achter me lopen en voel een paar seconden later een arm om me middel heen gaan, ik kijk op recht in de mooie ogen van Draco en voel me gelijk een stukje vertrouwder en mijn ademhaling word weer wat regelmatiger.
Hij glimlacht lief naar mij , waarnaar hij Harry woest aankijkt '' waag het nog eens zo iets doms te doen en jij bent degene die in de ziekenzaal ligt ´´.Draco pakt daarna lief mijn hand en neemt me rustig mee een klein halletje in, ik kan nog net Hermelien en Ginny sorry zeggen maar ze grijnzen alleen maar.
Trekt me tegen zich aan en streelt lief over mijn haar , ik knuffel hem wat onrustig terug , door dit gebaar word ik rustiger en leg me hand op zijn onderrug.

Draco tilt met zijn wijsvinger mijn kin lief op, zodat ik in zijn mooie stormachtige ogen moet kijken. Ik streel lief zijn wang .hij buigt lief en rustig mijn kant op zodat ik niet schik en kust me twijfelend op mijn lippen,hij lijkt niet helemaal zeker , maar ik sta in vuur en vlam, mijn lippen tintelen door zijn aanraking het voelt zo goed.
Hij kijkt me weer even lief aan , ik knikt en hij trekt me dicht tegen zich aan .Waarnaar ik hem lief kus .
Waarna we bijde stoppen met kussen, Kijkt hij me weer aan en grinnikt , je ziet de plezier in zijn ogen´´myra , wil je met mij naar het bal?''. Hij lijkt erg onzeker over zijn vraag.
Ik glimlach lief ''Ja ,dat zou ik heel erg leuk vinden'', en geef hem een kusje op zijn wang. Hij geeft een kus op mijn hand
en geeft me een mooi en klein pakje'' pas openmaken op de dag van het bal''. Ik knikt '' ik zou niet anders durven''.
Ik zucht en glimlach '' i like you'', hij glimlacht en kust me lief.laat me weten wat je ervan vind .

misschien een kudo

hele fijne dag:D

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen