Bill POV.

Ik leg Gretha voorzichtig bij Tom neer en Tom kijkt even naar haar. "Hey lieverd, wil je voor papa glimlachen?" Vraagt Tom, maar zoals verwacht doet Gretha het niet als je erom vraagt.

"We geven het nog even. Misschien zo," zeg ik en Tom knikt even waarna ik Shelley ook bij hem op het bed til. "Tom, het komt wel goed met Nicole, het duurt alleen wat langer," stel ik hem gerust, want ondanks de gevoelens die ik nog altijd koester is het nu belangrijk om gewoon een goede vriend voor Tom proberen te zijn. Jaloers zijn lost niks op en ik zou wel heel gemeen zijn als ik jaloers was op een vrouw die nog altijd vecht voor haar leven.

"Dank je Bill," zegt Tom en ik knik even.Er is weer een week voorbij gegaan en vandaag moet ik weer op zaterdag werken. Ook deze keer zit er niks anders op dan de kinderen toch meenemen, maar dit keer heb ik er een doel bij. "Wat dacht je er van als jij en je zusje binnenkort kleding konden dragen door mij ontworpen?" Vraag ik.

"Door jou gemaakt?" Vraagt Shelley ter bevestiging en ik knik. "Dat wil ik!" Roept ze en ik lach even.

"Dat komt dan mooi uit," zeg ik, want dat is mijn plan voor vandaag. Ik weet niet hoe mijn baas denkt over een kindercollectie, maar ze heeft mij de komende tijd de vrijheid gegeven om met ontwerpen te komen, dus proberen kan geen kwaad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    En ze gaf de vrije keuze
    Wie weet word het een groot succes!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen