Tom POV.

Twee dagen heeft Bill al niets van zich laten horen. Twee dagen die voor mij veel langer voelde als dat. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur. "Bill?" Vraag ik verbaasd, want na twee dagen van stilte had ik hem ook vandaag niet verwacht.

"Sorry dat ik niks liet horen, ik, ik zat gewoon even met mijn gevoelens in de knoop," zegt Bill zachtjes.

"Het is okay Bill," zeg ik tegen hem.

"Het is helemaal niet okay. Ik weet dat het voor jou kut moest zijn geweest," zegt Bill en ik knik langzaam waarna Bill z'n armen om mij heen slaat.

"Wil je, wil je er misschien over praten?" Vraag ik en Bill knikt even waarna ik hem binnen laat om samen met hem op de bank te gaan zitten.

"Tom, het zit zo, ik, ik vind je leuk, maar het is te snel. Met ons verleden en dan nog mijn tijd met Lucas. Ik weet gewoon niet of een relatie tussen ons stand kan houden als we nu iets zouden beginnen," zegt Bill en ik knik even.

"Dat snap ik toch. En we hoeven ook niet gelijk het diepe in te duiken. Rustig aan beginnen is ook geen probleem," zeg ik en Bill knikt even.

"Dan wil ik dat proberen, maar beloof me dat je niet boos wordt als ik het toch nog niet kan," zegt Bill.

"Dat beloof ik Bill," zeg ik, want ik wil dan ook niet boos op hem worden, ik weet hoeveel pijn het verleden hem doet en als dat de reden is waarom hij het toch niet wilt dan ga ik dat accepteren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is gelukkig geen pest kop zoals vroeger!
    Lets try this

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen