Bill POV.

"Ik denk dat ik het ga doen," zegt Tom.

"W.Wat? Gaat dat niet allemaal wat te snel?" Vraag ik, terwijl ik in paniekmodus schiet.

"Een date is ideaal om iemand beter te leren kennen. Of er nu een relatie uit voortkomt of niet," zegt Tom en met langzame stappen loop ik naar Tom toe. De woorden komen niet uit mijn mond om te zeggen wat ik voel, dus besluit ik het te tonen. Ik druk mijn lippen op die van Tom. "Bill, waar ben je mee bezig?" Vraagt Tom gelijk, maar ik laat mij deze keer niet wegduwen. Ik ga met mijn hand in z'n broek en gelijk laat Tom een kreun horen waarna hij mij op het bed duwt. "Jouw handen maken mij gek," zegt Tom en ik glimlach even. Nu kan hij niet denken aan een mogelijke date met Cynthia.

Hij schopt z'n broek uit en na even zijn we beiden naakt. "Doe maar," zeg ik en gelijk gaat Tom bij mij naar binnen en ik laat een luide kreun horen. Ik heb dit gemist en dan heb ik het niet over seks in het algemeen, maar de seks met Tom, dat is wat ik heb gemist.Wanneer we klaar zijn staat Tom gelijk op. "Ik ben zo stom," zegt hij.

"Je bent niet stom, het was fijn," zeg ik waarna ik recht ga zitten. "Het was toch fijn?" Vraag ik en Tom zucht even.

"Je hebt mij er gewoon ingeluisd! Pff, ik ga een date plannen," zegt Tom waarna ik snel opsta.

"Dat wat jij denkt was niet mijn intentie. Ik neem een morning after pil als jij je daar beter bij voelt, maar ik kreeg de juiste woorden gewoon niet uit mijn mond," zeg ik.

"Welke woorden!?" Roept Tom.

"Dat ik van je hou!"

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha daar zijn ze woorden
    Onder druk eruit geflopt

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen