Tom POV.

Cindy zet het op een huilen. "Ik ben je mama lieverd, niet huilen," zegt Bianca.

"Bianca, dit zouden we niet doen," zeg ik en ik pak Cindy gelijk bij haar vandaan en Cindy legt haar hoofdje in mijn nek, waarna ze weer stil wordt.

"Je zet haar gewoon tegen mij op!" Roept ze waardoor Cindy begint te trillen. Duidelijk bang door wat er hier gebeurt.

"Alsof ik zo'n jong kind tegen jou op kan zitten," zeg ik hoofdschuddend. "Weet je Bianca, als je ons blijft contacteren bel ik de politie. Dit is niet goed voor Cindy," zeg ik waarna ik wegloop.

"Blijf staan! Waag het niet om weg te lopen met mijn dochter!" Roept ze, maar ik loop gewoon door. "Blijf staan verdomme!" Schreeuwt ze nog altijd, maar ik negeer het. Cindy is al van slag en dat ga ik niet verergeren door nog langer te blijven.Thuis aangekomen zet ik Cindy op de grond, maar ze begint gelijk weer te huilen, dus til ik haar weer op.

"Rustig maar lieverd," zeg ik zachtjes waarna Bill naar ons toe komt gelopen. "Sorry schat, ik had niet zomaar met Cindy moeten vertrekken. De enige ouders die ze heeft zijn jij en ik. Zelfs geen derde op de achtergrond. Ik ben helemaal klaar met haar," zeg ik en ik kijk naar Cindy die naar Bill toe wilt, dus geef ik haar aan Bill.

"Het komt goed," zegt Bill en ik knik even. Daar ga ik ook vanuit, want ik blufte niet met dat ik de politie zal bellen bij haar eerstvolgende poging om contact te leggen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Vraag sowieso een contact verbod anders met de volgende keer aan
  Ben je helemaal vanafxD

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Hahah, daar heb je een punt:)Hopelijk volgt Tom jouw raad op;)

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Ik ben benieuwd of die luister naar me 🤣

   1 jaar geleden
  • syllie1992

   We zullen zien:D

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen