Bill POV.

Die woensdagmiddag haal ik Shelley van school en daarna ga ik gelijk door om Gretha op te halen bij de opvang. "Zo, nu kunnen jullie weer mee naar het werk," zeg ik met een glimlach.

Ik neem ze dan ook mee waarna ik mijn eigen ruimte weer in loop. "Wow," zegt Shelley gelijk en ik lach even.

"Zullen we het aanpassen?" Vraag ik en gelijk knikt Shelley waarna ik haar help en ik moet zeggen, het staat haar prachtig. "Je bent echt een prachtmeid," zeg ik en Shelley glimlacht naar mij waarna ik haar voor de spiegel laat staan.

"Deze mocht ik hebben, toch?" Vraagt ze.

"Natuurlijk. Dat had ik je beloofd he," zeg ik en Shelley knikt waarna ik ook Gretha omkleed. "Zou je voor mij op de bank willen gaan zitten?" Vraag ik aan Shelley, wat ze dan ook doet.

"Ik mis mama," zegt ze zachtjes.

"Dat weet ik lieverd," zeg ik en ik weet niet of Nicole überhaupt bewust ergens van is op dit moment, maar ik weet zeker dat zij haar dochters ook mist als dat wel zo is.

Ik zet Gretha dan bij Shelley op schoot waarna ik een foto maak waarna ik Gretha ook weer snel oppak, want Shelley lijkt niet stil te kunnen zitten. Wanneer mijn mobieltje gaat leg ik Gretha voorzichtig in de kinderwagen zodat ik kan opnemen.

"Hallo meneer," hoor ik.

"Ehm, hallo?" Vraag ik.

"Meneer Kaulitz is fit genoeg om naar huis te gaan en aangezien z'n ouders hierheen komen om hem te helpen kunnen de kinderen vanaf morgen weer naar huis," zegt de vrouw en hoe blij ik ook ben voor Tom, ik voel mijn hart toch breken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw dat snap ik
    Bill heeft lange tijd voor ze gezorgd
    Hopelijk houden ze wel contact

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen