Bill POV.

Wanneer we thuis zijn gaat Michiel wat spelen en Tom komt naast mij op de bank zitten en wrijft met z'n hand over mijn buik. "Jildou, je papa hier. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten," zegt Tom en ik glimlach even.

"Ik kan ook niet wachten om Jildou te ontmoeten," zeg ik en Tom drukt een kus op mijn wang.

"Bill, denk je dat ik het kan? Met een baby enzo," zegt Tom.

"Michiel was ook nog maar één toen je hem ontmoette en met hem was je een natuurtalent. Natuurlijk is een kleine baby wat anders, maar ik heb er vertrouwen in en anders deel ik gewoon mijn ervaringen met Michiel. Je komt er wel," zeg ik en Tom knikt.

"Ja, ik kan het ook wel," zegt hij en ik knik waarna ik mijn armen om hem heen sla. "Ik moet wel morgen naar de studio," zegt Tom.

"Dat is okay. Ik wist toch van tevoren dat je niet de hele tijd hier bij mij en Michiel kon zijn," zeg ik.

"Maar ik kan er wel voor zorgen dat je wat leuks kan doen. Weet je wat. Morgenochtend, voordat ik naar de studio ga laat ik je de buurt wat zien en het centrum in de omgeving van de studio. Dan kan je daarna gewoon met Michiel naar de studio komen en gaan we gezamenlijk weer naar huis," zegt Tom.

"Ja, dat klinkt als een super idee," zeg ik met een glimlach en ook al weet ik dat, dat niet altijd zo kan zijn, maar nu het nog wel kan, waarom niet?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief!!
    Tom gaat echt wel goed doen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen