Bill POV.

Die middag loop ik naar de kleedkamers en Tom is er ook al, samen met de andere teamleden. "Sorry, volgens mij ben ik aan de late kant?" Vraag ik onzeker.

"Nee, je bent niet te laat. Wij zijn gewoon vroeg," zegt Tom en ik knik opgelucht. "Daar hangen jouw broek en shirt," zegt Tom en ik draai mij er gelijk naar toe.

"Het is echt wel een gaaf shirt," zeg ik en Tom lacht even.

"Dat vind ik ook. Beter dan welk ander shirt dan ook," zegt Tom en ik lach even waarna ik mij ook omkleed. "Top, kom mee, dan kan je de coach ook ontmoeten," zegt Tom en hij neemt mij mee, terwijl de rest van het team mij volgt. "Coach, dit is onze nieuwe speler," zegt Tom en de coach draait zich om.

"Hallo Bill, welkom. Voor het begin van de wedstrijd zet ik je vandaag nog even op de bank, maar als invaller krijg je de kans om jezelf te bewijzen," laat de coach mij weten en ik knik even.

"Dat begrijp ik," zeg ik en de coach knikt waarna ik op de bank ga zitten. Het is maar een oefenwedstrijd, maar toch snap ik dat hij niet gelijk de nieuwe in de basis zet.Tien minuten voor het einde van de wedstrijd moeten er nog twee goals gemaakt worden om weer een overwinning uit de wacht te slepen. "Okay Bill, jij bent aan zet. Ik hoorde van Tom dat je veel kan scoren, dus ik vertrouw op jou," zegt de coach en ik knik even waarna ik het veld op mag. Dit gaat mij lukken. Ik heb de wedstrijd gezien en gezien hoe vaak de bal voor het doel valt en in die situaties weet ik altijd wel raad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill
    Bewijs maar hoe goed je bent!

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen