Bill POV.

Die avond kijk ik naar Tom die afwezig op de bank zit, kijkend naar de televisie, die niet eens aanstaat. Ik zet mij dan bij hem neer en leg mijn arm om hem heen waarna hij tegen mij aan komt liggen. "Ik kan niet leven met de gedachte dat ik nog een kind heb en er helemaal niks van weet," zegt Tom zachtjes.

"Hoe oud zal het kind nu ongeveer zijn?" Vraag ik.

"Twee of drie," zegt Tom zachtjes en ik knik even. "Ik zou het kind gewoon tegen kunnen komen en geen eens weten dat het mijn kind is," zegt Tom en opnieuw begint hij te huilen.

"Ach lieverd," zeg ik en ik leg mijn hand op z'n achterhoofd en trek hem nog dichter tegen mij aan. Ik snap dat dit zwaar is en Tom is gebroken door dit nieuws. Die Myrthe had het gewoon met Tom moeten bespreken, dan was er nu niks aan de hand geweest. Okay, dan was ik nu waarschijnlijk niet zo gelukkig geweest, maar dat was nog beter geweest dan Tom nu zo te moeten zien. Ik druk een kus op z'n voorhoofd en besluit er voor Tom te zijn.

"Hoe kan ik ooit stoppen om hieraan te denken?" Vraagt Tom zachtjes.

"Dat gaat waarschijnlijk niet," zeg ik zachtjes, want zelfs ik denk er vaak aan sinds deze middag. Wanneer Gerdine dan begint te huilen geef ik hem nog één kusje waarna ik opsta om Gerdine een flesje te geven, en als het nodig is ook een schone luier.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Praat met die bitch van een egoïstische ex en zorg dat je meer te weten komt
  Dat is ze wel wel verschuldigd ja al die tijd

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is ze zeker. Er zal vast nog wel contact komen tussen die twee hierover:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Grrr mooi

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen