Bill POV.

Voordat Tom naar de studio gaat neemt hij mij met zich mee. "Dit is het centrum. Het is niet heel groot in deze buurt. Het grote centrum is wat verder weg, maar genoeg om nog wat leuke spulletjes te kopen," zegt Tom en ik knik even, waarna hij mij nog wat dingen toont en ik leg mijn hand op mijn buik. "Je kan het toch wel hebben?" Vraagt Tom en ik knik.

"Ik heb de energie nog, het is okay," zeg ik en Tom glimlacht naar mij.

"Dan ga ik nu en zie ik je straks daar," zegt Tom.

"Tomi, ik mee!" Roept Michiel waarna ik naar mijn zoon kijk.

"Kan dat denk je?" Vraag ik aan Tom, want ik weet dat het nu niet te doen gaat zijn om met Michiel de winkels in te gaan als hij nu niet met Tom mee kan.

"Ja, natuurlijk," zegt Tom. "Kom maar jongen," zegt Tom en hij tilt Michiel op en ik zie Michiel stralen. Hij is echt weer helemaal opgeleefd met Tom weer in z'n buurt en ik durf het nu ook eigenlijk niet meer om Michiel ooit nog bij Tom weg te houden, zelfs niet als het niet anders kan.

Tom POV.

Ik neem Michiel dan mee en in de studio zet ik hem op een stoel. "Papa ook hier?" Vraagt Michiel.

"Bedoel je voor eigen muziek?" Vraag ik en Michiel knikt. "Van mij mag dat," zeg ik, maar dan wel na de bevalling, want zijn ademhaling speelt nu toch wat op wanneer hij probeert te zingen. Wat ook wel logisch is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ja er zit een kindje in de weg
    Maar wel goed idee van Michel Hihi
    Tom heeft toch zijn studio kan Bill straks ook gebruiken

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen