Bill POV.

Tijdens de bruiloft is het voor mij lastig om mijn concentratie erbij te houden. Het kan toch niet echt dat onze relatie voorbij is? Ondanks dat ik de getuige ben gaat de bruiloft voorbij zonder dat ik alles besef.Op het feest neem ik drie drankjes, vrij vlot achter elkaar waarna Josh naar mij toekomt. "Hey," zegt hij.

"Hoi," zeg ik zachtjes waarna Josh mij tegen de muur duwt. Hij begint mij te zoenen en ik zoen hem terug terwijl hij over mijn lichaam streelt.

"Ik wist niet dat je ook zwanger was," zegt Josh.

"Dat kan ik ook niet zijn. Tom kan dat niet voor elkaar krijgen," zeg ik.

"Dan moet je toch wat meer op je eten letten," zegt hij en ik leg mijn hand op mijn buik waar ik inderdaad een bolling voel.

"Dan ga ik dat toch doen," zeg ik waarna ik hem aan de kant duw. "Ik ga naar huis," zeg ik waarna ik nog even naar Alex en Lieke ga om gedag te zeggen en daarna vertrek ik echt naar huis.


Wanneer ik thuis ben aangekomen zie ik dat het licht nog aan is. "Tomi?" Vraag ik en Tom komt gelijk naar mij toegelopen.

"Het spijt me Bill, het spijt me zo," zegt hij en ik sla gelijk mijn armen om Tom heen.

"Nee, het spijt mij," zeg ik en ik leg mijn hand op Tom z'n buik.

"Wil je alsnog mijn vriend blijven?" Vraagt Tom.

"Natuurlijk wil ik dat," zeg ik en ik geef Tom een zoen.

"We krijgen trouwens inderdaad een tweeling," zegt Tom zachtjes.

"Hoe weet je dat?" Vraag ik verbaasd.

"Ik, ik kreeg oefenweeën, dus ik moest naar de verloskundige, daar kwam ik erachter," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem opnieuw zoen. De kinderen zijn bij Clay, met dat we niet wouden dat ze de bruiloft zouden verstoren, dus deze avond zijn we met z'n tweetjes en ik ben opgelucht dat het weer goed is.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ik wist het!!!
  Josh is clay in mildere vorm
  Heeft Tom Bill toch zwanger weten te schoppen?!
  1 zaadje is natuurlijk ook genoeg Hihi
  Zeldzaam en speciaal voor bill

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen