Tom POV.

Wanneer Bill bij de studio is aangekomen glimlach ik naar hem. "Is alles gelukt, ondanks deze deugniet hier?" Vraagt Bill en ik lach even.

"Michiel was de braafheid zelve. Ik heb eigenlijk geen last van hem gehad," zeg ik en ik ga met mijn hand door Michiel z'n haartjes en ik kijk even naar Bill die wat moe er uitziet. "De rest van de zwangerschap is het misschien beter om thuis te blijven," zeg ik tegen Bill en hij knikt even. "Oh, en Bill, ik wou je wat vragen," zeg ik en Bill kijkt mij vragend aan. "Wil je met mij samenwonen? Dan hoeven we hooguit nog apart te zijn wanneer we allebei een eigen tour doen, maar als we die tegelijkertijd proberen in te plannen is dat ook zo voorbij," zeg ik en ik zie Bill even nadenken.

"Mijn eigen huisje is toch wat te klein met een tweede kind erbij en ik hou van je, dus ja, ik wil dolgraag samenwonen," zegt Bill en ik glimlach naar hem.

"Dat wou ik horen," zeg ik.

"Wij bij Tomi wonen?" Vraagt Michiel aan Bill en Bill knikt en ik zie Michiel stralen. Ik weet niet wat ik heb gedaan, maar die jongen is echt gek op mij, maar ik ben ook gek op hem.

"Kom, we gaan naar huis," zeg ik waarna ik met Bill en Michiel naar huis vertrek, wetende dat we binnenkort met z'n viertjes zullen zijn en ik kan nu echt niet meer wachten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw ik smelt
    Dit is zo lief!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen