Bill POV.

Ik zoen Tom hartstochtelijk, terwijl ik de condoom uit z'n verpakking haal en om z'n penis rol. "Hmm, ik hou van je," zegt Tom.

"Ik ook van jou," fluister ik tegen z'n lippen waarna ik op z'n penis ga zitten en begin te bewegen. "Hmm, fuck," kreun ik en ik begin al snel sneller te bewegen om even later gezamenlijk met Tom klaar te komen. Ik leg nog een knoopje in het condoom waarna ik hem weggooi.Wanneer we eenmaal gedoucht zijn, lopen we naar beneden waar onze dochtertjes ons afwachtend aankijken. "Ze vragen al even naar jullie," zegt Tom z'n moeder.

"Sorry, Tom had iets liefs voor mij geregeld," zeg ik en ik glimlach even naar Tom waarna we de rest van de dag met onze twee meiden doorbrengen. Vanavond kan ik dan misschien nog een beetje huiswerk maken.


De volgende dag loop ik naar school, samen met Tom, maar wanneer ik die Steven op het schoolplein zie neem ik gelijk Tom z'n hand vast. "Je bent veilig schat," zegt Tom en hij geeft mij een kusje waarna hij mij naar mijn klas brengt, om daarna gelijk naar z'n eigen klas door te lopen. Tom is de beste vriend die iemand zich maar kan wensen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Tom is zeker beste vriendje ever!
  En de tweeling is ook super !

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ze zijn een topgezin, ondanks de mindere start❤️

   2 weken geleden
  • Luckey

   Ja maar daar zijn ze sterker van geworden

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Dat is zeker zo:)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen