Bill POV.

Wanneer ik naast Tom op bed lig kan ik het toch niet laten om over mijn buik te strelen en wanneer ik iets voel bewegen besef ik dat ik inderdaad nogal eens zwanger zou kunnen zijn. Ik ben ook wel misselijk geweest, maar met Tom z'n probleempje ga ik niet gelijk aan een zwangerschap denken.

Dan zitten we straks met drie baby's. Gaan we dan nog wel genoeg tijd over hebben voor Elene, Thiago en Jennie? Ik schiet ineens overeind. Ik heb vandaag drie glazen alcohol achterover geslagen. "Wat is er schat?" Vraagt Tom.

"Ik denk dat ik zwanger ben en dan bedoel ik al iets langer dan wanneer je er gebruikelijk achterkomt," zeg ik zachtjes.

"M.Met wie ben je...?" Vraagt Tom en ik hoor een snik in z'n stem. Fuck, ik heb er niet eens over nagedacht dat Tom weleens kon gaan denken dat ik seks heb gehad met iemand anders.

"Met niemand schat, echt niet. Jij zou dan de vader moeten zijn," zeg ik en ik besef echt hoe bijzonder dit is. De kans was bijna nihil dat ik Tom z'n kind ooit zou kunnen dragen en nu doe ik dat waarschijnlijk toch. Ook al moet dat morgen nog bevestigd worden.

"Maar hoe?" Vraagt Tom verward.

"Uiteindelijk is er maar één zaadje nodig Tom en het lijkt er op dat, dat ene goede zaadje mijn eicel heeft weten te vinden," zeg ik. Tom en ik doen het altijd zonder condoom wanneer hij mij neemt, dus de goede zaadcellen die er zijn kunnen altijd iets uitrichten, hoe klein de kans ook leek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Zielig als lief moment!
    Wees blij Tom !

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen